Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleőrülök úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleőrülök úgy érzem. Élni sincs kedvem már

Figyelt kérdés
Barátommal 5 hónapja vége, iszonyatosan mindennél jobban szeretem. Állandóan képét nézegetem, a szemeit és most is itt sírok. Találhatnék nála különbet is, mert körülvesznek a fiúk, de hidegen hagy az összes. Úgy érzem vagy Ő, vagy senki. Viszont Ő csajozott mellettem, ezt miatt lett vége. Azóta írt egy bocsánatkérő levelet, de semmi több meg sem erőltette magát. Annyira fáj, tényleg Ő az a fiú akire örökre várni fogok. Nem tudom mással elképzelni az életem, kétségbe vagyok esve. Nem tudom gondoltam rá hogy írok neki egy levelet, mert szerintem Ő nem is sejti hogy ennyire szeretem...... 20/L
2012. febr. 19. 19:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Be strong like a boss!!:*
2012. febr. 19. 19:25
 2/17 anonim ***** válasza:

"ez miatt" - nemtudom miért, de én úgy utálom, ha valaki ebben a formában mondja.

amúgy meg felejtsd el. van más is.

2012. febr. 19. 19:26
 3/17 anonim ***** válasza:
bocicsoki te annyira okos vagy...
2012. febr. 19. 19:28
 4/17 A kérdező kommentje:
bárcsak ilyen könnyen menne....
2012. febr. 19. 19:28
 5/17 anonim ***** válasza:
ugye :)
2012. febr. 19. 19:31
 6/17 A kérdező kommentje:
jól elvagytok, de vmi értelmes választ is adhatnátok :D
2012. febr. 19. 19:36
 7/17 anonim ***** válasza:
aha nagyon sírsz... :D szmájlikat írogatsz...
2012. febr. 19. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:

Még ő csalt meg téged és még te sírsz utána ???

Hát gyorsan verd ki a fejedből !!!

Nem érdemel meg téged !!!

Keress egy normális, odaadó, hűséges pasit magad mellé.

2012. febr. 19. 19:40
 9/17 nimród84 ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, mert nem érdemli meg. Nem beszélek a levegőbe, mert én is szakítottam a barátnőmmel 6 hónapja (nálunk más gondok voltak). Szeretem, de inkább a küszöböt rágom, nem megyek vissza hozzá, mert sok ezerszer különb nő van nála, aki kedves és megbízható.

Biztos találsz hozzád valót, aki megbecsül.

Beszélgess sokat másokkal és segít lekötni magad, a többi jön magától.

2012. febr. 19. 19:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Én 4 hónapja szakítottam a barátnőmmel, én is ahányszor meglátom rosszul vagyok és a képei nézegetését sürgősen felejtsd el. Mozog ismerkedj és egyszer rá jön mit rontott el :)! Az meg ha megcsal nem a te hibád ő a gyenge mert nem mert a szemed elé állni, hogy bocs vége mást kívántam meg. Tudom nehéz de ne írj mert én beszéltem ennyimmel és csak rontottam a helyzeten :(
2012. febr. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!