Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Beleőrülök úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Beleőrülök úgy érzem. Élni sincs kedvem már

Figyelt kérdés
Barátommal 5 hónapja vége, iszonyatosan mindennél jobban szeretem. Állandóan képét nézegetem, a szemeit és most is itt sírok. Találhatnék nála különbet is, mert körülvesznek a fiúk, de hidegen hagy az összes. Úgy érzem vagy Ő, vagy senki. Viszont Ő csajozott mellettem, ezt miatt lett vége. Azóta írt egy bocsánatkérő levelet, de semmi több meg sem erőltette magát. Annyira fáj, tényleg Ő az a fiú akire örökre várni fogok. Nem tudom mással elképzelni az életem, kétségbe vagyok esve. Nem tudom gondoltam rá hogy írok neki egy levelet, mert szerintem Ő nem is sejti hogy ennyire szeretem...... 20/L
2012. febr. 19. 19:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tudom h talpra kell állnom, de nehéz... Nem fogok neki írni, remélem egyszer rájön hogy kit vesztett el.
2012. febr. 19. 20:02
 12/17 nimród84 ***** válasza:
Örülök, hogy így döntöttél, csak ne visszakozz később. Jobban jársz Biztos!
2012. febr. 19. 20:08
 13/17 omba ***** válasza:

Te úgy gondolod, hogy azért nem közeledik hozzád, mert nem tudja, mennyire szereted?

Ha ő szeretne téged, mindenképpen közeledne hozzád, akár visszafogadod, akár elhajtod.

Vagyis az a helyzet, hogy te hiába döntöd el, hogy neked csal ő kell, ha ő ezt egészen másképp látja: neki te nem kellesz.

Most biztosan nem vidám dolog, de ezentúl így fogsz élni!

Kezdj neki!!!

2012. febr. 19. 21:37
 14/17 A kérdező kommentje:
de így??? Boldogtalanul, vagy egy álarcot viselve minden nap?
2012. febr. 19. 21:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Van egy olyan mondás, miszerint "minden nőnek megvan a maga szadistája." A nők azonban rendszerint mindent elsöprő szerelemmel élik meg az ilyen férfival való viszonyt.

Ha esetleg újra összejöttök, mi a garancia arra, hogy nem fog ismét csajozni melletted? Szerinted szeretett Téged egyáltalán? Hidd el, akkor még jobban szenvednél, ha újra együtt lennétek, mert folyamatosan azon kattogna az agyad, amikor épp nincs Veled, hogy vajon most mit csinálhat...? Akkor sokkal nagyobb stresszben telnének a napjaid. Ismerem ezt az érzést. 18 évesen jöttem össze életem első komoly barátjával. 2 év után kiderült, hogy félrek*rogat a volt nőjével, meg másokkal is. Kidobtam, de visszakönyörögte magát hozzám. Én hülye visszafogadtam. Pár hónapig minden rendben is volt. Aztán újra csajozni kezdett. Én teljesen zombivá váltam az idő alatt. Végig tudtam, hogy megcsal, de nem tudtam szakítani vele. Aztán kiderült, hogy a volt nője terhes tőle. Na akkor egy pillanat alatt az összes szeretetem gyűlöletté változott. Így tudtam kiszabadulni ebből a lehetetlen helyzetből. A nővel végül nem tartotta a gyerek születése után a kapcsolatot, sőt, még egyszer bepróbálkozott nálam, de én elhajtottam, ez a gyerek születése után kb. 3 hónappal történt. Rá fél évre összejöttem a mostani Párommal, aki feledtette velem a rossz emlékeket és nagyon szeret, de ami a legfontosabb: hűséges hozzám. Az exemmel nem beszéltem azóta, de egy közös havertól tudom, hogy szinte minden életterületén tönkre van menve. Nemhiába mondják az idősek, hogy a Sors mindenkinek azt adja, amit ő is ad...

Szóval azt tanácsolom Neked, hogy akármilyen nehéz, próbáld meg elfelejteni a fiút és egy esetleges újrakezdés lehetőségét. Tudom, baromi nehéz elfogadni, hogy elhajtott a srác, de nagyon is igaz, hogy az idő minden sebet begyógyít.

Fel a fejjel és nagyon drukkolok Neked, hogy mihamarabb talpra állj és találj egy rendes fiút, aki komolyan vesz Téged! :)

27/L

2012. márc. 29. 14:10
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Még annyit írnék, hogy előbb-utóbb a srác rájön majd, hogy mekkora palimadár volt. Jön ő még a Te utcádba, de addigra remélhetőleg túl leszel a nehezén és büszkén el tudod hajtani a bánatba. És remélhetőleg addigra már lesz egy normális pasid, aki tényleg szeret. :)

27/L

2012. márc. 29. 14:16
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, sok erőt adtál most!! :)
2012. márc. 30. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!