Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy elhagytam a barátnőmet?
Semmi baj kérdező. Azok a gyűrűk még szüzek és ezen van a lényeg. (Használt eljegyzési gyűrű szerintem ciki.)
Más nő örülni fog neki majd.
Ebben a helyzetben én lennék az exbarátnő. Mi is beszélgettünk szakitás után, én szerettem volna visszakapni de megmondta, hogy semmi esélyem. Viszont bármiben számithatok rá, mint barátra és beszélünk is.
Nem kéne rögtön azt képzelni, hogy akar valamit tőle csak mert mert nem tiltja ki az életéből és kommunikálnak! Nem muszáj haragban elválni. Az én exem a mai napig találkozgat minden exével, mi is fogunk még. Sima baráti találkozás ami ellen egyikünk új kapcsolatának se lehet kifogása.
Szóval Kérdező, én a helyedben ezért nem hagytam volna el a párom. Kivéve ha ő is hajlik rá, hogy visszavegye a régit. De ha már semmit nem érez és mereven elutasitja akkor had beszélgessenek, nem zavarna. Nem kell vele foglalkozni. Bár ehhez kétségkivül jó nagy adag bizalom kell, a tudat, hogy a párod nem fog elcsábulni akármekkora húzóerőnek is van kitéve az exe részéről. Én tudom magamról és az exemről is azt, hogy amit nem akar arra a Jó Isten sem veszi rá tehát a mi párjainknak nincs mitől tartania hiába találkozgatunk, vagy beszélünk egymással arc puszinál több nem történik, mindenki a helyén kezeli a dolgot. Te tudod, Te ismered őket ha mindkettőben vannak még érzések a másik iránt akkor jogos volt a döntésed, egyébként nem.
Ha a barátnőd, csak barátságot akart az extől, nem értem miért dobtad ki. Gondolom neked is vannak barátaid. Neki nem lehet??????
Én férjnél vagyok, de van az életemben egy pasi, akivel barátok vagyunk. Kapcsolat nem volt köztünk, csak 1éjszakás kaland, de azóta jóban vagyunk. A férjem tud róla, és mivel megbízik bennem, tudja, hogy csak őt szeretem, nincs miért félnie.
Viszont ha bizalmatlan vagy és ok nélkül féltékenykedsz, akkor a csajnak is jobb, legalább lehet normális pasija.
27/N
Isstenem a 2 uccso nem semmii... nem tudtok olvasni?
Szex kozben kezdett smsezni a csaj az exel... es hazudgalt, hogy nem tartjak a kapcsolatot stb...!! Ez tok normalis ugye? Biztos orulnetek, ha a parotok az exevel smsezne mikozben rajta lovagoltok... pfff
Egy percig se sajnáld, mert ez volt a legjobb döntés, amit ebben az esetben hozhattál. Kitartás, idővel megtalálod azt, aki hasonlóképpen szeret és tisztel téged mint te őt.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!