Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy elhagytam a barátnőmet?
Végre egy férfi, aki normális döntést tud hozni. Gondolom az élet más területén (munka) is kamatozik ez a döntés képesség.
Sokan csak tűrik a megaláztatásokat, aztán nem győznek csajozni, meg örömlányhoz járni csak azért, ohgy bosszút állhassanak a feleségükön (igazából magukon állnak bosszút, hogy iylen gyengék voltak).
Te ezeket a köröket megspóroltad magadnak. Új kapcsoaltra (egy másik lánnyal) fel!
Jól döntöttél. Én anno a párommal a kapcsolatunk elején ugyanebbe a helyzetbe kerültem. Az ő exe folyamatosan sms-eket írogatott, volt, hogy este 11kor, éjfélkor, facebookon majdnem minden nap chatelgettek stb. A csaj megbánta, hogy szakítottak, mert nem gondolta, hogy képbe kerülhet egy másik lány (mert a szakítás után is szórakozott a párommal, húzta az agyát csak), majd amikor összejöttünk, rádöbbent, hogy van élet utána is, és nem tudta elfogadni. Én tűrtem 1-2hétig, majd amikor egy hasonló éjszakai sms után, a párom nekiállt vele sms-ezni, betelt a pohár. Elmondtam neki, hogy ez így nem fog működni, hogy várhatja el tőlem,h ogy jól érezzem magam a kapcsolatban és tervezzük a jövőt, haéadjunk előre, ha ő még a múlttal foglalkozik és az folyamatosan képben van?! Valamint, hogy fordított esetben,ő mégis mit szólna? Választás elé állítottam. Mondtam neki, hogy nem probléma, ha nem tud elszakadni a csajtól, vagy ha őt meghatja a nyomulása, de akkor én kisétálok az ajtón, ő pedig nyugodtan foglalkozzon ez exével. Vagy én, a jelenünk és a közös jövőnk, vagy a drága exe..Rájött, hogy igazam van, megszakított minden kapcsolatot a csajjal, és azóta érdekes módon nem vitázunk, veszekedünk, hanem másfél éve boldogok vagyunk és azóta össze is költöztünk. :) De ha nem így lett volna, kiadtam volna az útját, gondolkodás nélkül. (De szerencsére nem így lett...:-))
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!