Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem, hogy elhagytam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem, hogy elhagytam a barátnőmet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az exbarátnőm 22 éves, én 23 vagyok. Márciusban jöttünk össze, de azóta másról sem szólt az életünk, mint az ő volt pasijának a zaklatásairól. Volt rá példa, hogy éppen az ágyban voltunk, amikor a barátnőm kapta az SMS-t az exétől, írván, hogy tiszta szívből szereti. Számtalanszor elmondtam neki, hogy ez zavar engem, s hogy cseréljen számot. Ő ezt nem tette meg, sőt közösségi oldalakon vígan cseverészgetett vele, s holott állítása szerint ez nem így volt, rajta kaptam, amint éppen a volt pasijának írogatott, magyarán szólva hazudott. Szerinte ebben nem volt semmi rossz, azon túl persze, hogy engem zavart. Én mindenesetre rámutattam az ajtóra. Szeretni szerettem, és még most is szeretem, de bízni nem tudok és nem is fogok már tudni benne. Még csak az igyekezetet se láttam rajta, hogy elvágjon minden lehetséges kommunikációs szálat közte és az exe között. Ti mit tettetek volna a helyemben?
2013. júl. 29. 00:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
En is igy dontottem volna. Ha tobbszori figyelmeztetes ellenere is folytatja, akkor vessen magara. Probalkozna visszamenni? Ne engedj majd neki!
2013. júl. 29. 01:17
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nem is volt egyszerű lépés, sok kellemetlen helyzettől kímélted meg magad. Az, hogy egymást gyűritek az ágyban, jön egy sms, és inkább azzal foglalkozik, nálam kiverte a biztosítékot. Elég türelmes voltál.
2013. júl. 29. 01:19
 3/18 anonim ***** válasza:
53%
Valószínűleg nem lépett túl az exén, és te csak erre kellettél volna neki hogy elfelejtse, de nem ment neki. Meg kellett volna beszélned vele a dolgot, és támaszt nyújtani neki, viszont nem biztos hogy megérdemelte volna hogy minden ellenére kiállj mellette, úgyhogy helyesen döntöttél.
2013. júl. 29. 01:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Aki nem tud túllépni az exén, az ne kezdjen új kapcsolatot.
2013. júl. 29. 01:57
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ideális döntés volt.Az a lány még szerette az exét.
2013. júl. 29. 02:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntöttél, igen.
2013. júl. 29. 06:18
 7/18 anonim ***** válasza:
A leheto legjobb dontes volt! Legy eros es semmikepp ne valtoztass ezen. Nem erdemli meg!
2013. júl. 29. 06:24
 8/18 anonim ***** válasza:

Végre egy férfi, aki normális döntést tud hozni. Gondolom az élet más területén (munka) is kamatozik ez a döntés képesség.

Sokan csak tűrik a megaláztatásokat, aztán nem győznek csajozni, meg örömlányhoz járni csak azért, ohgy bosszút állhassanak a feleségükön (igazából magukon állnak bosszút, hogy iylen gyengék voltak).

Te ezeket a köröket megspóroltad magadnak. Új kapcsoaltra (egy másik lánnyal) fel!

2013. júl. 29. 06:51
 9/18 anonim ***** válasza:

Jól döntöttél. Én anno a párommal a kapcsolatunk elején ugyanebbe a helyzetbe kerültem. Az ő exe folyamatosan sms-eket írogatott, volt, hogy este 11kor, éjfélkor, facebookon majdnem minden nap chatelgettek stb. A csaj megbánta, hogy szakítottak, mert nem gondolta, hogy képbe kerülhet egy másik lány (mert a szakítás után is szórakozott a párommal, húzta az agyát csak), majd amikor összejöttünk, rádöbbent, hogy van élet utána is, és nem tudta elfogadni. Én tűrtem 1-2hétig, majd amikor egy hasonló éjszakai sms után, a párom nekiállt vele sms-ezni, betelt a pohár. Elmondtam neki, hogy ez így nem fog működni, hogy várhatja el tőlem,h ogy jól érezzem magam a kapcsolatban és tervezzük a jövőt, haéadjunk előre, ha ő még a múlttal foglalkozik és az folyamatosan képben van?! Valamint, hogy fordított esetben,ő mégis mit szólna? Választás elé állítottam. Mondtam neki, hogy nem probléma, ha nem tud elszakadni a csajtól, vagy ha őt meghatja a nyomulása, de akkor én kisétálok az ajtón, ő pedig nyugodtan foglalkozzon ez exével. Vagy én, a jelenünk és a közös jövőnk, vagy a drága exe..Rájött, hogy igazam van, megszakított minden kapcsolatot a csajjal, és azóta érdekes módon nem vitázunk, veszekedünk, hanem másfél éve boldogok vagyunk és azóta össze is költöztünk. :) De ha nem így lett volna, kiadtam volna az útját, gondolkodás nélkül. (De szerencsére nem így lett...:-))

23/N

2013. júl. 29. 07:44
 10/18 A kérdező kommentje:
Előző: én már majd 5 hónapja tűrtem. Miután jeleztem a barátnőmnek a zaklatásokat illető nemtetszésemet, az exe csinált egy új fiókot a facen, hogy én ne láthassam azt, hogy ők egyáltalán még ismerősök, s a barátnőm oda írkálta a mondanivalóját, természetesen a tudtom nélkül. Mindeközben vígan ecsetelte a számonkérések alkalmával, hogy ő már rééééégen letiltotta a volt pasiját. Sőt, sokszor a barátnőm sírva háborodott fel, ha nagyritkán rákérdeztem: beszélget-e még az exével? Eztán történt, hogy egyszeriben lemerült a telója és az én telómmal jelentkezett be Facera. Csak elfelejtett kilépni ugyebár, s kiderültek a dolgok. És az a legdurvább az egészben gyerekek, hogy a múlt héten vettem meg az eljegyzési gyűrűket, s még ha nem is mostanában akartam komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat, de szándékomban állt. :(
2013. júl. 29. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!