Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagytam a barátnőmet nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagytam a barátnőmet nem szakítottunk hanem 2 napja se híre se hamva és sehol nem találom (telója kikapcsolva msn je szintén és a házukban pedig más lakók laknak nem értem ( hol lehet?

Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 23:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de szerintem ez kamu. Ha nem, akkor bajban van a családja...
2010. okt. 27. 23:21
 2/29 anonim válasza:
Szia! Én bekopognék az új lakokhoz, hogy már bocsi de tegnapelőtt még a barátnőmék laktak itt és nem tudják-e véletlenül megmondani, hogy hova költöztek, mert szerintem költözésről van szó, nem gondolnék semmi rosszra, max a telója lemerült, ahova meg ment, ott nincs internet.
2010. okt. 27. 23:22
 3/29 anonim válasza:
ha viszont gyanúsak az új lakók akkor hívd a rendőrséget, vagy menj be a polgármesteri hivatalba, amennyiben kis településről van szó (ahol mindenki ismer mindenki) de szerintem is előfordulhat, hogy valami nincs rendben.
2010. okt. 27. 23:25
 4/29 A kérdező kommentje:
már megtettem bekopogtam de nem magyar állampolgárok voltak 1 kukkot sem értettek
2010. okt. 27. 23:25
 5/29 A kérdező kommentje:
ha jól halloottam a dasvi dannya az oroszul viszlát nem?
2010. okt. 27. 23:28
 6/29 anonim ***** válasza:

most mi van, elhagytad a barátnődet? mármint nem ő tégedet? vagy a tescoban sétálva a sajtpultnál még melletted volt, majd eltűnt, kvázi elvesztetted?

ez sztem kamu. vagy az oroszok már a spájzban vannak - a csajnál. lehet, h a pincében vannak fogva tartva, mert a szülei kémek és épp Zámbó Jimmy dalokkal vallatják őket...

2010. okt. 27. 23:29
 7/29 A kérdező kommentje:
de várjunk csak miért mmondták oroszzúl hogy viszlátha 1 kukkot nem értettek ammit mondok
2010. okt. 27. 23:30
 8/29 A kérdező kommentje:
én már semmit sem értek
2010. okt. 27. 23:32
 9/29 anonim válasza:

Akkor viszont szerintem szólj a rendőrségnek, majd ők kimennek a házhoz, lesz tolmácsuk is bizonyára... lehet bajban van a család, nem tudhatod. Ha meg nem is magyarok akkor pláne odafigyel a rendőrség ilyesmire, de én a helyedben nem halogatnám a dolgot és őszintén szólva be is lennék fo.va rendesen, hogy mi a franc is van most akkor.!?

Alap, hogy már régen szóltam volna valakinek, aki ez ügyben tud lépni. Kitartás.

2010. okt. 27. 23:33
 10/29 A kérdező kommentje:
megpróbálom holnap felhívni az iskoláját vagy személyesen el mek és megkérdem h nem-e tudnak -e róla valamit
2010. okt. 27. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!