Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagytam a barátnőmet nem szakítottunk hanem 2 napja se híre se hamva és sehol nem találom (telója kikapcsolva msn je szintén és a házukban pedig más lakók laknak nem értem ( hol lehet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 23:14
11/29 anonim válasza:
én nem tudnék, úgy lefeküdni, hogy nem tudom mi van a párommal. nincs meg egy barátnőjének, vagy osztálytársának a telószáma, vagy az msn címe, meddig tart megnézni egy adatot egy közösségi portálon az osztálytársairól, legjobb barátairól??? már rég ezt kellet volna tenned ha igazán szereted Őt! de kezd nekem ez a dolog sántítani kicsit, ne haragudj, de kicsit bepöccentem rád, mondd hány éves vagy?? Nem félsz, hogy terrorban tartják a csajod és a családját.?! Nem az a kérdés, hogy éppen éjszaka van, vagy hajnali fél 3 vagy este 10 az idő kit érdekel, ha kellene még a suli igazgatót, vagy az én estemben a párom főnökét is felhívnám és nem várnék 48-56-72 órán át, hogy majd megoldódik ez a dolog, mert nem fog, te vagy az egyetlen valószínű, akinek feltűnt a dolog, hogy a csajod ki van kapcsolva, a szülei munkahelyén is feltűnik majd a dolog persze, ha nem mennek be melóba, de ne várj tovább szerintem, legalábbis én nem tudnék így elaludni.
12/29 A kérdező kommentje:
a hülye UPC 1 hete bénázik és a netem csak MSN-T hoz be meg chat.hu + gyk-t tölt be éjnek évadján meg nem indulhatok meg hidd el hogy nagyon is aggódom főleg hogy 2 nap alatt eltüntek egyépként 18 vok az apámnak hiába szólok ő csak egésznap döglik és fekszik minthogy segítsen nekem
2010. okt. 28. 00:15
13/29 anonim válasza:
Szerintem szovjet kém volt, akit most visszarendeltek, mert a lebukás veszélye fenyegette őt, no meg a nagy ügyet!!!
Nehogy te is veszélybe kerülj!
14/29 anonim válasza:
1 felnyomtalak kamu kérdésért
2 ha nem kamu akkor lepattintottak, de szerintem kamu a kérdés
15/29 A kérdező kommentje:
mostmár úgyis minnd1 tudom mit kell tennem
2010. okt. 28. 01:11
16/29 anonim válasza:
Van azóta hír?Kiváncsi vagyok és lehet másnak is tudsz segíteni a válaszoddal!
17/29 A kérdező kommentje:
a sulijához nem tudtam elmenni ma mert a ps3 mat vittem el a szervízbe valami történt a vinyójával holnap komolyan elmegyek de annyira zavar má legalább felhívna h vége v vmide semmi és ez már 3 napja ha törik ha szakad holnap kiderítem
2010. okt. 28. 19:08
18/29 A kérdező kommentje:
...és szörfözött nőtt cseperedett izmosodott el kezdett csajozni és 11 hónap chatelés után feleségül vette Manuela-Fernanda Isaura de Tortellini Salsa Nachos Gonzales röviden ESMERALDÁT de ESMERALDÁNAK titkon kapcsolata volt Pablo Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispín Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz Picasso" röviden HOSÉ (JOSE) ARMANDOval ifj. Sánta János cigányprímás ezt megtudta és hirtelen felindulésból elkövetett emberölést hajtott végre Manuela-Fernanda Isaura de Tortellini Salsa Nachos Gonzales röv esmeralda ennek hallattán Pablo Diego José Santiago Francisco de Paula Juan Nepomuceno Crispín Crispiniano de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz Picasso röv hosé armando szívrohamot kapott és + halt ám ekkor.....
2010. okt. 28. 19:24
19/29 anonim válasza:
tegnap 19:24
Nálad amúgy minden rendben agyi szinten? Lehet nem ártana elmenned egy pszichiáterhez, csak úgy mellékesen.
20/29 anonim válasza:
szerintem ezzel a halandzsával finoman arra célzott, hogy átbaszta a jónépet. :)
(engem mondjuk nem; én írtam az első oldalon, a 23:29-es komit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!