Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az embereknek barátnő?
Nem értem, hogy miért vannak együtt barátnőjükkel a barátaim. Alig tudunk így programokat csinálni, mert mindegyikük a párjára hivatkozva lemondja. Minek nekik barátnő? Sokkal jobb lenne, ha a barátaikkal foglalkoznának és nem ilyen önző nőkkel, akik teljesen kisajátítják őket, majd idővel úgyis otthagyják őket. Én direkt teljes erőbedobással a baráti társaságomért vagyok, de nagyrészük már kikopik onnan, mert barátnőznek. :S
Nem értem, miért olyan jó az, ha van barátnőjük, ahelyett, hogy a barátaikkal lennének.
Nem vagyok homoszexuális.
Tehát miért is jobb a barátnő? MÉG MINDIG nem kaptam rá választ.
Ha nekem egyik haverom elkezdene lelkizni, hogy mennyivel többet jelentek számára, mint amennyit egy nő jelenthetne az életében, és tudnám róla hogy nincsenek körülötte soha csajok, akkor én nagyon elkezdenék arra gyanakodni, hogy homokos, és bizony kerülném.
Bár a diszkrét, "másságukat" nem a társadalom orra alá dörgölő homokosokkal nincsen különösebben bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!