Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell az embereknek barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell az embereknek barátnő?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy miért vannak együtt barátnőjükkel a barátaim. Alig tudunk így programokat csinálni, mert mindegyikük a párjára hivatkozva lemondja. Minek nekik barátnő? Sokkal jobb lenne, ha a barátaikkal foglalkoznának és nem ilyen önző nőkkel, akik teljesen kisajátítják őket, majd idővel úgyis otthagyják őket. Én direkt teljes erőbedobással a baráti társaságomért vagyok, de nagyrészük már kikopik onnan, mert barátnőznek. :S

Nem értem, miért olyan jó az, ha van barátnőjük, ahelyett, hogy a barátaikkal lennének.

2013. júl. 28. 22:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Haver ha 23 évesen nem tudod miért jobb egy barátnő.. akkor van egy rossz hírem :D
2013. júl. 29. 02:24
 22/31 A kérdező kommentje:
Ok, mondd is ne csak a billentyűzetet koptasd. Eddig SENKI nem támasztotta alá, hogy miért is jobb.
2013. júl. 29. 17:56
 23/31 anonim ***** válasza:
Finoman arra akart célozni, hogy homoszexuális vagy. Szerintem az is az, aki puncit néha szeretne használni farokpumpának, de egyébként nem okoz élvezetet neki a csajok társasága.
2013. júl. 29. 18:56
 24/31 A kérdező kommentje:

Nem vagyok homoszexuális.

Tehát miért is jobb a barátnő? MÉG MINDIG nem kaptam rá választ.

2013. júl. 29. 19:08
 25/31 anonim ***** válasza:

Ha nekem egyik haverom elkezdene lelkizni, hogy mennyivel többet jelentek számára, mint amennyit egy nő jelenthetne az életében, és tudnám róla hogy nincsenek körülötte soha csajok, akkor én nagyon elkezdenék arra gyanakodni, hogy homokos, és bizony kerülném.

Bár a diszkrét, "másságukat" nem a társadalom orra alá dörgölő homokosokkal nincsen különösebben bajom.

2013. júl. 29. 19:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Azért jobb a barátnő mert egy haverral nemnagyon lehet pl összebújós estét tartani (bár te lehet hogy szoktál), és egy baráttal nemtudsz például lefeküdni :DD meg egyéb apróságok :D
2013. aug. 6. 16:00
 27/31 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanott járunk, hogy szexhez nem kell barátnő.
2013. aug. 6. 17:26
 28/31 anonim válasza:
Mert mindkét nem tagjainak kell valaki, aki mellette áll, és felvidítja ha kell(nem csak szexről szól egy kapcsolat).
2015. ápr. 13. 15:16
 29/31 anonim ***** válasza:
Mert a hetero kapcsolatokban a lányok társaságát a fiú nagyon élvezi, és nem csak a szex közben. A fiúk a heteróknál nem szokták szeretni egymást. Semmi bajom a melegekkel, de a melegek is egy fiúval vannak kapcsolatban és nem a haveri gárdával.
2020. márc. 17. 19:02
 30/31 anonim válasza:
Jó hogy neked nem kell, több lány marad a normális fiúknak.
2021. febr. 14. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!