Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az embereknek barátnő?
Nem értem, hogy miért vannak együtt barátnőjükkel a barátaim. Alig tudunk így programokat csinálni, mert mindegyikük a párjára hivatkozva lemondja. Minek nekik barátnő? Sokkal jobb lenne, ha a barátaikkal foglalkoznának és nem ilyen önző nőkkel, akik teljesen kisajátítják őket, majd idővel úgyis otthagyják őket. Én direkt teljes erőbedobással a baráti társaságomért vagyok, de nagyrészük már kikopik onnan, mert barátnőznek. :S
Nem értem, miért olyan jó az, ha van barátnőjük, ahelyett, hogy a barátaikkal lennének.
Micsoda süket duma. :D
Miért követi mindenki birka módra a többieket? Afelől, hogy párat azt hiszik milyen jó, ha van barátnőjük, még nem kéne elfelejteni, hogy a baráti társaság sokkal jobb... Azért meg nem kell barátnőt tartani, ha szexelni akarnak.
Most ez komoly? :)
Szerinted nem jobb pl. csajjal nyaralni, mint haverokkal lógni. Napközben vele strandolni, este sétálgatni, szórakozóhelyen táncolni, majd szexelni. Testileg, lelkileg feltöltődve igazi férfiként élni.
Tuti te írtad ki a mai másik kérdést is.
Gondolkozz el azon, h hetero-e vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!