Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesznek olyan nők, akik igényeik miatt soha nem fogják megtalálni párjukat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 28. 16:53
 1/9 egy.tanacstalan.lany ***** válasza:
helyesbítek...-VANNAK-
2013. júl. 28. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:

nem.

minden nő fogtalálni magának valakit előbb utóbb, mármint aki akar is.

ha más miatt nem, akkor a pénz is motiválja őket. gondolj bele mennyivel jobb egy jó anyagi körülmények között lévő pasival családot aalpítani, mint egy szegénnyel aki számolja midnen forintját...

ha nem is tetszik nekik a férfi anniyra (amit letagadnak, akkoris vele lesznek, hisz biztos háttér van a családnak...szal jah. sz*r világ van, a pénz körül forog minden.

2013. júl. 28. 16:55
 3/9 A kérdező kommentje:
De vajon van annyi gazdag ember Magyarországon, hogy jusson neki egy nő, ha statisztikailag nézzük.
2013. júl. 28. 16:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Vannak.

Csaj ismerősöm kövér,formátlan,igénytelen,ráadásul idegesítő és beképzelt.

Ehhez képest Calvin Klein modellekre veri a nyálát,minimum elvárása a helyesség és a kockahas..

2013. júl. 28. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsó... én is ismertem hasonló egyedeket. Az osztály legormótlanabb fejű, legalaktalanabb testű, legbeképzeltebb és legrosszindulatúbb csaja folyamatosan a legjóképűbb modell pasikra nyáladzott egy másik, hasonló kaliberű lánnyal. Persze baromi népszerűek voltak az osztályban a nagy szájuk miatt, én meg néha komolyan nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek az egész helyzeten. Az osztályban én voltam az egyik csendes. Elballagtunk. Nemsokkal utána megtalált egy férfi, akivel már lassan 3 éve boldog párkapcsolatban élek. A feljebb említett "nőknek" még sehol senki. Ennyit róla...
2013. júl. 28. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:

76 os

ja jaaammm egyre több az ilyne nő. szánalmasok. elvárás van, ők maguk emg egy zsírgömbök.

amugy a szép csajok legtöbbje meg pont ez miat, a kisfiús pasikra hajt...egyre jobb...lassan nem éri emg normál pasinak lenni.

2013. júl. 28. 17:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Biztos lesznek mindkét nemből ilyenek, de nem biztos hogy pont azok, akikről hinné az ember. Duci, nem túl szép hölgy ismerősömnek pl. helyes, magas, sportos férje van. Mondjuk ők jellemre nagyon összeillenek, tehát ezt külső alapján nem lehet eldönteni.

De még mindig jobb egyedül, mint olyannal, aki ha ló nincs, jó a szamár is alapon lesz.

2013. júl. 28. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
En is ilyen vagyok sajnos ..
2013. júl. 29. 00:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Amíg az egekben az igények úgy,hogy nem tesz az ember érte semmit,addig tényleg nincs semmi.Vagy le kell adni az igényekből,vagy a hozzáálláson változtatni.
2014. jan. 26. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!