Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két férfit szeretek, hogyan tudom így teljesen
megtalálni a lelki békém?
valami volt az elsőben, ami jó volt és ez hiányzik neked, szerintem ez nem szerelem, nyugi!
2013. júl. 15. 22:51
miért kellene kettővel egyszerre? az ember vagy szeret valakit tiszta szívből vagy nem szeret ennyi, de kettőt egyszerre lehetetlen, úgyhogy nállad van a probléma
2013. júl. 15. 22:51
attól hogy szeretted az elsőt, nem biztos hogy most is tényleg szereted
szerintem csak az emlékét szereted
szóval koncentrálj a mostani barátodra az elsővel meg ne foglalkozz (főleg ha már 2 éve nem találkoztatok)
lépj túl rajta
2013. júl. 15. 22:52
Egyszerre csak eggyel foglalkozz: döntsd el, hogy a mostanival képzeled-e el az életed hátralevő részét.
2013. júl. 15. 22:57
Szeretni lehet 2 férfit! De szerelmes lenni csak egy emberbe lehetsz.
Szerintem egyikbe se vagy, hisz ha a párodba lennél akkor nem jutna ilyen eszedbe.Ha az exedbe akkor rég ott lennél vele.Kicsit önző vagy..mert úgy írod mintha csak a te "lelki békéd" számítana. Én voltam már olyan helyzetbe hogy együtt voltam a párommal egy szilveszteri buliban (most is együtt vagyunk) és annyira megtetszett egy srác,hogy hihetetlen!! Belezúgtam,de rájöttem hogy csak fellángolás volt. ( remélem szolgáltam valami értelmes véleménnyel! Remélem megtalálod a boldogságod!) :)
2013. júl. 15. 23:00
6/11 A kérdező kommentje:
A mostanival nagyon jól kijövünk, az életstílusunk, ízlésünk megegyező. Sokat nevetünk, és a szex is jó. Az elsővel nem passzoltunk ennyire, sok mindenben eltért a véleményünk, világszemléletünk amely feszültséghez vezetett köztünk. Viszont az volt az az igazi őrült szerelem. Olyan mély volt, hogy valamilyen szinten függtem tőle érzelmileg. Ehhez képest a mostani nem egy ilyen kaliberű dolog, de nagyon mély szeretet és önmagam lehetek végre a kapcsolatban, minden adott. Ez az irtó nagy különbség, és azt hiszem ez a kettősség teremtette ezt a helyzetet :(
A harmadik lesz a nagy Ő . ;) Hidd el! Exeddel nem tudnád leélni az életed,hisz nagyon sokat számít a megértés!
2013. júl. 15. 23:11
szeress hármat... 3 a magyar igazság... szokás mondani... mindenhova jut a jóból... ott aztál megy az anál orál sima:D én mondom lesz itt élvezetek tömkelege:DD
2013. júl. 17. 19:39
9/11 A kérdező kommentje:
Hogy te milyen 'empatikus vagy', előző :((((
szólj dilo nincs igazam?:D
2013. júl. 17. 22:06
Kapcsolódó kérdések: