Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Banderasz094 kérdése:
Miért csinálja ezt velem? Tovább lent :/
Figyelt kérdés
Nos már együtt vagyok a bnőmmel 3éve...már van pár problémám vele,hogy ő állandóan lenéz,megbánt,stb..néha kutyának se vesz.Mindig ő irányit stb,és már nagyon kivagyok idegileg hogy mit csináljak vele.Nem hallgat rám,egy tanácsot se fogad el mert az mind szar stb,és még a pláne az,ha ő be flegmázik,vissza szólok neki mert már nem birom és legszivesebben elhordanám mindennek,de mégsem teszem akkor most mit csináljak?? Most is beszolt,nem birtam nyeltem a hülyeségét már 2 hete,vissza szoltam bámm,már felsem veszi a telefont,ha majd felis veszi pattogni fog nekem vagy 2 napig.Teszem hozzá mindig fenyeget mindennel elhagy stb,de mégis szeretem,és oka nem lehet semmire,megkap mindent,szinte mindig normális vagyok,kivéve ha vissza szólok neki,+ nem is erősket szólok be neki szal,mi a francot csináljak vele?? Eszem szerint elhagynám a p*csába,szivem szerint meg szeretem keményen.2013. júl. 28. 16:13
11/23 A kérdező kommentje:
-.-" csira leszel te,egyébként hiába mondod! TÖK MIND1 NEKI! bármit teszek szar!!! Akkor már van értelme a "férfiként felnézésére???"" Egy olyan nőt érdekli már ez,aki már teljesen leszarja hogy jót-e csinálsz,és akkor is szar? hm?
2013. júl. 28. 16:30
12/23 anonim válasza:
talán kevesebbet kéne tenni érte... mivel látja, hogy még akkor is kinyalod a fenekét, ha talajparaszt veled, nem kell semmit csinálnia, csak hátradőlnie és téged csesztetni... de ha neked ez megfelel.........
13/23 anonim válasza:
Igazad van kérdező. de akkor ne alázd meg magad. Légy férfi és ne keresd hagy hüljön ki az a kis szikra is. Nincs már itt csak megszokás sajnos. Egy dugásért meg ne alázd meg magad. majd fog ő még sírni. de minddel ilyen lesz mert egy lelki sérült nő lehet ez.
14/23 A kérdező kommentje:
Keményen lelki sérült,de nem miadtam,régen a szüleivel voltak problémák,sinre raktam,segitettem neki,aztán ez a hála?? Egyszerüen kajakra nem bírom,és nem is tudom hogy birnám ki nélküle,csak a remény él bennem,hogy 1x tényleg normális lessz,de egyre érzem hogy ennek annyi :////
2013. júl. 28. 16:37
15/23 anonim válasza:
Mankónak jó voltál és ennyi. meg aztán nem rakta ő sem helyre amiket kapott sok rosszat. és ilyenkor kivetül a párjára. Azt vetíti ki rád amit az apjára szeretne. sajnos ez így van.
16/23 anonim válasza:
addig hagyd el, míg te viszonylag ép lelkű vagy mellette.. figy, láttam én már, hogy egy kapcsolatban egy idegbeteg tönkreb*ssza a "szerelmét" és az a normálisabb ember teljesen megváltozik, néha nem pozitív értelemben. hagyd azt a nőt, és mentsd az irhád, hogy ne legyél lelkinyomesz a következő csajnál... légyszi. totál felesleg kiszipolyoztatni magad. itt már nem csak arról van szó, h a csaj megváltozik e jófele, hanem h téged megváltoztathat a dolog rosszfele... a belső sérülés nagyon intenzív és kitartó erejű, nagy forrása annak az embernek, akiben lezajlik. ha egy ideges és egy nyugodt ember van együtt, nem arról híres a természet, hogy mindketten lenyugszanak, hanem hogy felbőszül a nyugodt is... so, please... break up and find your peace, bro...
17/23 anonim válasza:
rájött, hogy hatalma van feletted, ezért minden módon vissza fog élni vele, ha együtt maradtok, akkor majd ne csodálkozz, ha egy szép napon majd kiderül, hogy más külykét neveled
18/23 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit látok? Az hogy igazatok van! És valamit tényleg lépnem kellene,ameddig én is naggyábol normális vagyok:S
2013. júl. 28. 16:56
19/23 A kérdező kommentje:
EZ egyre rosszab lett..-.-"" De már nem érdekel! Holnap megmondom neki hogy vége befejeztem vele,inkább igy dobok el 3 évet az életemből,csak szabaduljak meg tőle-.-"""
2013. júl. 29. 22:30
20/23 anonim válasza:
Ezt úgy kell venni mint tanulópénz. Hidd el, jobban jársz kérdező. Sok erőt és sikert!!! Tényleg szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!