Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem aludni, most hogyan tovább?
tanulj meg csöndben is aludni! nemtudom hogyan, de hasznos lenne, pihentetőbb is, hidd el:)
amúgy meg próbálj meg mondjuk fülhallgatóról valami zajt csempszni a fejedbe, úgy őt nem zavarja annyira
remélem belátod az ő igazát is:D
Ha eddig együtt aludtatok akkor hogy oldottátok meg, hogy mostmár nem megy?!
Egyébként velem is volt ilyen probléma, de beállítottunk a tvre fél vagy 1 órás szundit, halkan ment. Egy óra alatt ő teljesen elaludt, én pedig eljutottam oda, hogy onnantól már csak 1-2 perc kellett.
Tv mellett elaludni? Na ne. Nekem se menne.
Nagyfatterom olyan még aki viszont nyáron rádióval alszik el... már mint mikor kint alszik a "nyári lakban" akkor verakja este a rádiót ilyen kikapcs-1-óra-múlva módba de addig üvölt a klasszikus(?) ilyen 1930-1940-1950-es évek zenéi.
a külön alvás nem jó megoldás, és az se hogy ő próbáljon meg tv-vel aludni
neked is lekéne róla szoknod, mert sokkal pihentetőbb lenne az alvás úgy
minden nap egyre halkabban próbáld hallgatni aztán kapcsold ki vagy valami ilyesmi:)
én sem tudnám elviselni, hogy megy a tv. sokszor volt ebből már vitánk a barátommal. én hajnalban kelek, ő viszont csak délután megy dolgozni, és sokszor hajnali 4ig megy a tv. én viszont nem tudok így aludni. ha becsukom a szemem, akkor is érzem, hogy villódznak a fények, megy a hangja, minden.
próbáljátok meg azt, hogy vigyétek el a tv-t egy másik szobába, barátnőd meg alhat. vagy nézz laptopról filmet fejhallgatóval, és nem zavarod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!