Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem aludni a barátom?
4 hónapja vagyunk együtt kb heti 3* szexelünk mindíg nagyon kíván és rengetegszer mondja hogy szeret:) ,de sosem alszik itt és magához sem hív aludni soha.pedig már sokszor felajánlottam,de kifogásokat keres :(
18L
úgy vettem észre semmit sem szágyell előttem.sőt:)
maximum a szülei miatt lehet.de haverjainál sokszor aludt már mióta ismerem.
arra gondoltam ,bár ez lehet hogy hülyeség hogy a fiúknak éjszakai magömlésük szokott lenni.vagy ez olyankor nincs ha előtte velem van?és hogy emiatt nem akar
* szégyell
igen mind a ketten szülőknél lakunk még
de mondtam hogy aludjon nálunk,látom rajta hogy nem az igazi indokot mondja de nem akarom úgymond megkérdőjelezni vagy azt mondani h hazudik ,tény hogy neki az még sosem jutott eszébe hogy engem megkérdezzen hogy szeretnék e vele
vagy lehet az a baj h 1 szeélyes az ágy? :s ...
utolsónak:
kétlem h mellettem még lenne ideje másra:D vagy hogy lenne ereje mással szexelni :é
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!