Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért nem tud mellettem aludni?

Figyelt kérdés
A barátom elment Kaposvárra helyettesiteni 3 hétre persze hétvégente hazajött!Két napja nem is alszik egyáltalán,alig 3 óra hosszát!azt mondja h ö se tudja miért!de én ezt nem hiszem el!vajon találkozott valakivel ott?most mit csináljak?mert annyira idegesit mikor én már alszok ö meg nem,csak forgolodik!talán nem szeret már?olyan mintha gondolkodna!lehet már megunt?2 éve leszünk együtt lassan!
2008. júl. 12. 03:47
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell így túlkomplikálni a dolgokat.

Miért kell ebből egyből arra következtetni, hogy már nem is szeret téged és biztos van valakije?

Ha 2 éve vagytok együtt, akkor biztos nem okozhat problémát megbeszélni a dolgokat. Ha meg ilyesmit nem mersz felhozni előtte, akkor ott gondok vannak.

2008. júl. 12. 07:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van, ha huzamosabb ideig nem alszok együtt senkivel, nekem is gondot okoz elaludni, sőt, van egy rohadt idegesítő szokásom, amit mindig előre szoktam közölni: csak háttal vagyok képes elaludni... ez van, akiben bízok, annak autómatikusan hátat merek fordítani, de régen sátortábor, ilyesmi, ott meg pont így nem ment.
2008. júl. 12. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

A FELESéG NAPLóJáBóL:

Szombat este

A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam hogy neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.

Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam, hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor kérdeztem, én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell nyugtalankodnom. Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s vezetett tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem válaszolt a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze jár, s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni lehetett, hogy messze jár az esze...

Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.

Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra, szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. álombasírtam magam. Nem tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az egész életem egy katasztrófa....

A FéRJ NAPLóJáBóL:

Szombat este

A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk...

2008. júl. 12. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző kommentelő vagyok: simán lehet valami más egészségügyi baja is, amit esetleg szégyenl elmondani (pl vizelési inger), vagy nem is tud, esetelg stresszes volt mostanában és nehezen heveri ki. Én is néha nehezen alszom, arra pedig képtelen vagyopk, hogy a kedvesemmel együtt tegyem (azaz teljesen elszeparálódva alszunk egy kétszemélyes ágyon, jó messze egymástól). Egyszerűen kényelmetlen lenne...
2008. júl. 12. 14:41
 5/6 anonim válasza:
Próbálj vele beszélni.Először kezd azzal,hogy aggaszt téged az álmatlansága.Utána térj ki arra,találkozott-e valakivel Kaposváron,kikkel találkozott...Kérdezd meg találkozott e lányokkal,vagy volt-e valamerre szórakozni.És közben figyeld a reakcióit.Mindezt nagyon tapintatosan csináld,nehogy azt higyje hogy gyanakszol,mert ha tényleg nincs egy 3.személy a dologban,annak ellenére ez egy új konfliktust szülhet.
2008. júl. 12. 15:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat mindenkitöl!
2008. júl. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!