Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sikerülne így elkerülnöm,...

Sikerülne így elkerülnöm, hogy mellettem akarjon aludni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Háromszor játsza el egy éves gyerekem éjjel, hogy megébred, feláll az ágyban és addig sír, míg magam mellé nem veszem.Utána tovább alszik.Ehhez másfél hónapja szokott hozzá.

Már előre tudom mikor vannak az ébredések.Ha előtte odaállok az ágyhoz és a hátára teszem a kezem mikor elkezd mocorogni, akkor szerintetek hozzá tudom szoktatni, hogy tovább aludjon?Vagy próba kérdése?

2010. okt. 20. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Megpróbálhatod, de sztem nem használna, lehet csak bemérgeli magát rajta és még jobban sírna. Inkább vedd ki kicsit, ringasd, símogasd és ha megnyugodott fektesd vissza az ágyába.
2010. okt. 20. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Nem ismerjük a babádat, nem tudhatjuk, mitől ébred éjjelente, így azt se lehet tudni, pontosan hogyan fog reagálni :) Ahogy írtad: próba kérdése...
2010. okt. 20. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én megpróbálnám. Én az éjszakai evéseivel vagyok így, csak még nem volt erőm felkelni és várni a nyöszörgést a sírás előtt.
2010. okt. 20. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Megpróbálom, mert eddig semmi nem vált be.Jobb ötletem nincs.

Itt ücsörgök.Már egyszer ébrednie kellett volna.Rögtön ott voltam a mocorgáskor.Nem kelt fel:)

És még azt hittem az éjszakai evésekről volt nehéz leszoktatni.

2010. okt. 20. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod, beválhat.

Nálam az egyedül elalvás megtanítása szoktatta le az éjjeli kelésről.

Hogy alszik el este?

2010. okt. 20. 22:55
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem jött össze:(

Nem akarja este, hogy fogjam.Mutogat, hogy tegyem az ágyba.Leteszem, megkapja a cumit és önállóan alszik el.A lényeg, hogy ott legyek és legyen egy lámpa, ami egy picit bevilágít a szobába.Néha rámnéz, hogy megvagyok-e és nemsokára alszik is.Valami mégsem okés.

Te hogyan tanítottad meg egyedül elaludni?

2010. okt. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!