Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakít velem a barátnőm és hónapig át csak fájdalmat érzek és nem menekülök társaságba akkor ez pontosan mit jelent? Gyengeség vagy bátorság?
Figyelt kérdés
Még sírtam is pasi létemre, de nem tehetek róla, ez van.2013. júl. 26. 09:00
1/3 anonim válasza:
Annyit jelent, hogy hiányzik ,szeretted. Menj keres mást akkor elfelejted :D Úgyis csak jobbat találhatsz :D
2/3 anonim válasza:
Gyengeség, bátorság? Kérlek...egyik sem itt kezdődik, köze nincs hozzá.
Egyszerűen így éled meg az elvesztését. Ez van.
3/3 anonim válasza:
Minden véget ért szerelmet meg kell "gyászolni". Semmi szégyellni valót nem tettél. Elcsépelt szöveg, de várni kell, egy nap majd felkelsz és kész leszel újra ismerkedni. (személyes megjegyzés: én azon a napon bőgtem a legnagyobbat, mindig nehéz elismerni, hogy elmúlt a szerelem).
Kitartást!
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!