Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Menekülök a szakítás utáni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekülök a szakítás utáni érzés elől és nem merek szembe nézni a problémával vagy ez már a gyógyulás útja?

Figyelt kérdés

Nos már 2hónapja szakított velem az első szerelmem, ami kezdetben baromira fájt, nem ettem lefogytam -10kg-ot, minden este vele álmodtam a nap 24órájában ő töltötte ki a gondolataimat, ha rá gondoltam bőgni tudtam. Most viszont úgy érzem, hogy kezdek jobban lenni, már nem sírok annyit és nem vagyok olyan rossz kedvű, már megyek mindenfelé a barátnőimmel és visszaszedtem a ledobott kilókat is. Viszont néha érzek bennem valamit mintha az agyam erőltetni akarná, h igen is emlékezzek vissza a közös percekre de akkor én ellenállok neki v hogy fogalmazzak :S Most is kitaláltam h új frizurát akarok stb, de szüleim szerint ez is csak egy menekülési útvonal.

ne haragudjatok, ha hülyeségeket írok, de még sose volt részem ilyen szakításban, rádaásul több mint 2évet voltunk együtt szinte együtt is éltünk .. ha rámtör a hiánya nem akarom át adni magam az érzésnek, mert tudom, h ő már sose lesz az enyém.viszont nem mindig tudok így gondolkozni van mikor elkap a sírógörcs és h mennyire szeretem stb. Normálisak ezek a változó hangulatok?! :(

Köszönöm előre is a válaszokat. :)

2013. ápr. 1. 21:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem normális, de nálam nem volt ilyesmi. Nyugi, idővel minden jó lesz. Ahogy mondják: annyi idő kell a szakításra mint az együttlétnek a fele. Vagyis 1 év és teljesen túlteszed rajta magad. (ez nem azt jelenti, hogy fél év múlva nem leszel jól, csak hogy még akkor lehet elkalandozol és pityeregsz egyet egy szomorú éjszaka)
2013. ápr. 1. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, lassan egy ev utan tartok itt en is, csak mi tenyleg egyutt is eltunk volt baratnommel.
2013. ápr. 1. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Van valami abban, amit a szüleid mondanak. A legutolsó szakításom után, ami ugyan már a második volt, de rettenetesen megviselt, én is egy csomó mindent csináltam (befestettem a hajam, ruhatárat/stílust váltottam stb.), csak hogy ne kelljen szembe néznem a fájdalommal.

Persze nem ismertem be magamnak, úgy gondoltam, csak lekötöm a szabad időmet. Viszont most visszatekintve igen is futottam előle, de aztán a múlt így is, úgy is utolért.

Szóval teljesen normális, amin most átmész, és valószínűleg egy ideig még rossz is lesz. Én azt mondom, tedd, amihez kedved szottyan -természetesen ép kéz-láb keretek között-, idővel majd elmúlik.

2013. ápr. 1. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!