Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit ha egy lány kaját melegít nekem? Később érkeztem egy társaságba, ki tudtam volna szolgálni magam, de felajánlotta. Lányok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 20:56
1/10 anonim válasza:
szerintem nem,csak mivel késöbb érkeztél ezért nem akart bunko lenni,
2/10 anonim válasza:
Szerintem csak szimpla kedvességből csinálta ne vonja le belőle komoly következtetést.
3/10 anonim válasza:
Azt elfelejtettem a végéről hogy 29/N
4/10 A kérdező kommentje:
Oké, de nem láttátok, szinte felpattant a helyéről és beviharzott a konyhába:D
2013. ápr. 5. 21:01
5/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy minél hamarabb akarja hogy befejezd az evés és mihamarabb elmenj.
6/10 anonim válasza:
Szimplán nem akart bunkó lenni.
17f
7/10 HotChoc válasza:
Szerintem szimplán csak rendes akart lenni. Ismer egyébként közelebbről is? Szoktatok beszélgetni?
8/10 A kérdező kommentje:
Eddig csak köszönő viszonyban voltunk. Akkor nincs az, hogy aki tetszik pasi kaját akartok csinálni neki? LEhet csak bebeszélem:D
2013. ápr. 5. 21:15
9/10 anonim válasza:
10/10 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen kedves, de az is lehet hogy valami fosatót raktak a kajádba XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!