Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ezt le?
Barátomnál ma kerestem valamit az előzményeiben(ő mondta, hogy ott keressem, mert nem jutott eszünkbe az oldal neve) és rábukkantam pár olyan dologra, amire nem akartam. Arra, hogy az exének nézegette a facebook adatlapját. Pár alkalommal minden képét is átnézte, de simán csak az adatlapot napi szinten(az apja fb-jéből, mivel neki nem ismerőse). Én erre kicsikét kiakadtam, mert pont ő mondta, hogy az exnek a múltban a helye, ami jogos is. Aztán jött a magyarázat, hogy jaj biztos az apja nézte (valahogy ez nekem nem volt túl hihető, miért nézné egy 47 éves férfi a fiának az exét facebookon, a fia szgépén) Utána kiderült valahogy(én már hazajöttem), hogy a 10 éves öcsi volt a tettes. Barátom elmondása szerint azt mondta az öccse, hogy azért nézegette mert szép csaj. De nem értem. Miért az apja facebookjából és miért a barátom számítógépénél, mikor saját fb-je és gépje is van. Hát mert elvileg az övé lassú.
Meg gyanús is, hogy ahogy láttam 1-2 alkalommal akkor is volt nézegetve az említett ex, amíg velem beszélt fb-n.
Ti elhinnétek neki az öcsis sztorit? Vagy mi lenne a helyzet?
Igázból nekem azért okozott ez nagyobb gondot, mert pont a barátom mondja mindig, hogy fő az őszinteség, kérdezgeti, hogy gondolok e még az exemre, meg hogy azoknak már a múltban a helyük és ilyesmi.
Kérlek, normális válaszokat. :)
persze, hogy ő nézte, öcsi, apu minek nézte volna
szerintem aggódnod nem kell, ha téged szeret, valóban, akkor nem akarja visszasírni a régi nőt
csak tudja, hogy a lányok hisztiznek az ilyenért, azért tagad
lehet, hogy simán kíváncsi rá, meg tudni akarja, milyen pasija van őutána, vagy csak simán barátok maradtak, de téged nem akar ezzel idegesíteni, vagy pedig nosztalgiából még mindig dugja a csajt, de akkor nem tudom, miért jártok együtt, ha nem szeret, ezt meg kéne vizsgálni. szerelem nélkül semmit nem ér az egész
Az exnek a mostani barátját ismeri amúgy is.
Nem hisze, hogy barátok maradtak. Nem is szoktak beszélgetni.
Ismer, tudja, hogyha őszinte, akkor nem akadok ki. (Volt erre már nála vagy két példa, amikor vmi fontosban volt őszinte és rájött, hogy ha az, akkor sokkal simábban megússza és nincs hiszti csak normális megbeszélés) De ha érzem, hogy kamuznak akkor bajvan.
Ha az ex még érdekli, akkor több jele is van, vagy lesz, csak jobban kell figyelned. Amúgy álszentség bárkinek is azt állítania hogy egy nagyon komoly kapcsolat befejezése után még ha mondjuk haragszik is, néha nem jut eszébe. Attól még lehetsz tisztában vele, hogy nem érdekel a jelenedben és nem része a jövődnek, de ez szimpla emberi reakció, hisz mi emberek állandóan az emlékeinkre építünk, a tapasztalatainkra, régmúlt gondolatokra érzésekre. (ez nem csak a kapcsolatok oldaláról igaz).
Az a kérdés, hogy látsz e majd ennél kirívóbb jelet is, hogy "visszakacsint", mert ha igen, akkor aggódhatsz, ha nem akkor csak magatokkal foglalkozz.
Ha megfenyegetem, attól nem lesz jobb. Elég makacsul ragaszkodott ahhoz, hogy nem ő volt.
Erre kirívóbb jelet nem igen láttam még. Max annyi, hogy eléggé nagy átéléssel mesélt róla, bármiről volt szó. Suliban enyhén megbámulta. És ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!