Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ezt le?
Barátomnál ma kerestem valamit az előzményeiben(ő mondta, hogy ott keressem, mert nem jutott eszünkbe az oldal neve) és rábukkantam pár olyan dologra, amire nem akartam. Arra, hogy az exének nézegette a facebook adatlapját. Pár alkalommal minden képét is átnézte, de simán csak az adatlapot napi szinten(az apja fb-jéből, mivel neki nem ismerőse). Én erre kicsikét kiakadtam, mert pont ő mondta, hogy az exnek a múltban a helye, ami jogos is. Aztán jött a magyarázat, hogy jaj biztos az apja nézte (valahogy ez nekem nem volt túl hihető, miért nézné egy 47 éves férfi a fiának az exét facebookon, a fia szgépén) Utána kiderült valahogy(én már hazajöttem), hogy a 10 éves öcsi volt a tettes. Barátom elmondása szerint azt mondta az öccse, hogy azért nézegette mert szép csaj. De nem értem. Miért az apja facebookjából és miért a barátom számítógépénél, mikor saját fb-je és gépje is van. Hát mert elvileg az övé lassú.
Meg gyanús is, hogy ahogy láttam 1-2 alkalommal akkor is volt nézegetve az említett ex, amíg velem beszélt fb-n.
Ti elhinnétek neki az öcsis sztorit? Vagy mi lenne a helyzet?
Igázból nekem azért okozott ez nagyobb gondot, mert pont a barátom mondja mindig, hogy fő az őszinteség, kérdezgeti, hogy gondolok e még az exemre, meg hogy azoknak már a múltban a helyük és ilyesmi.
Kérlek, normális válaszokat. :)
Egy 10 éves gyereknél ne akarj sok logikát keresni.. :)
Én is szoktam nézegetni az exem profilját, de csak h méééég jobban belássam h mekkora bunkó voltam, h jártam vele:S
23L
Első: köszönöm, hasznos volt ;)
Második: az a helyzet, hogy az öccse elég okos egy srác, szinte túl logikus a korához képest, ha nézegetni akarja valaki adatlapját, nem megy fel az emeletre a bátyja gépéhez.
Én nem hinném el hogy az öcsi volt..
Nem is feltétlen gondolnék arra hogy azért nézi mert még érez iránta valamit egyszerűen csak nosztalgia vagy ilyesmi..de a pasit mindenképpen kérdőre vonnám.
Erre a jó választ nem itt fogod megtudni. Max. összezavarást, mert vagy igen vagy nem.
Otthon derítsd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!