Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti ezt hogy reagálnátok le?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ezt hogy reagálnátok le? Mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Nah szoval..

Tegnap d.u. Barátom beszelgetett a haverjaval es ott a fulem hallatara mondtak h meg szoktak nezni mas csajokat is ha van bnojuk..nah ezen kicsit kiakadtam aztan kesobb D. osszefutott exevel es mondta a exe h menjenek le furdeni a sugora a D. meg a haverjai meg a csaj..meg igy eszrevehetoen flortoltek egymassal meg D. rosszlanynak nevezte meg ilyenek..aztan D. elengedett egy most penteki buliba es este fele haverom (srac) irt h menjek sorozni mondom oke de akk megkerdezem D.-t megkerdeztem azt mondta menjel..es akk ma talalkoztunk elkezdi h minek mentem en el egy hazibuliba nem errol volt szo es h ugy volt h csak paran lesztek ehelyett volt vagy het pasi..mondom neki honnan tudhattam volna h valakinek szulinapja volt es h tobben vannak..ezen is veszekedtunk egy sort aztan mondom neki h am nagyon szarul esett h tegnap azt mondtatok a haveroddal. h megbamultok mas csajt is es ezen is veszekedtunk elkezdi h kinyomja a szemet de akk nem mehetek bulizni..mondtam neki h nem fogom hanyagolni a barataimat ma meg amikor mentunk a varosba follyton azt neztem melyik csajt bamulja meg,

Szerintetek? Mit kene tennem?

Nagyon szeretem D.-t es nem akarom h azt hogyje megcsalom mert nem..mindig is fius lany voltammindig is sok fiu baratom volt..mit lehet tenni ilyen helyzetben? Segitsetek?!

2013. júl. 25. 17:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mindenki megnéz más embereket.. most mi van ezzel?
2013. júl. 25. 17:51
 2/19 anonim ***** válasza:
A másik meg amit nem értek, h ez nálatok igy megy, h "szivem, elmehetek ide meg ide?" :D omg....
2013. júl. 25. 17:52
 3/19 A kérdező kommentje:
Felwk h egyszer majd ugy megnez egy masik csajt h nem en fogok neki kelleni hanem mas
2013. júl. 25. 17:55
 4/19 anonim ***** válasza:
mennyi vagy te, 15?:D
2013. júl. 25. 17:57
 5/19 A kérdező kommentje:
En wl szoktam keredzkwdni tole :)
2013. júl. 25. 17:57
 6/19 anonim ***** válasza:
mi ez a w betű? mit helyettesit?
2013. júl. 25. 17:58
 7/19 anonim ***** válasza:

1. ha tetszik ha nem utána fog nézni más csajoknak is !ebbe törődj bele, és ez nem azt jelenti h téged nem szeret!

2.nálatok ez úgy megy h el kell kéreckedni?

3.Hülye vagy!

2013. júl. 25. 18:00
 8/19 A kérdező kommentje:
17 vagyok :)
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha azért más kell neki, mert megnézte őt, akkor nem is voltál elég jó.......Féljél csak, de semmi értelme.
 10/19 A kérdező kommentje:
Igen nalunk igy megy :) korrekt akarok vele lenni :)
2013. júl. 25. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!