Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogy reagálnátok le? Mit csinálnátok?
Nah szoval..
Tegnap d.u. Barátom beszelgetett a haverjaval es ott a fulem hallatara mondtak h meg szoktak nezni mas csajokat is ha van bnojuk..nah ezen kicsit kiakadtam aztan kesobb D. osszefutott exevel es mondta a exe h menjenek le furdeni a sugora a D. meg a haverjai meg a csaj..meg igy eszrevehetoen flortoltek egymassal meg D. rosszlanynak nevezte meg ilyenek..aztan D. elengedett egy most penteki buliba es este fele haverom (srac) irt h menjek sorozni mondom oke de akk megkerdezem D.-t megkerdeztem azt mondta menjel..es akk ma talalkoztunk elkezdi h minek mentem en el egy hazibuliba nem errol volt szo es h ugy volt h csak paran lesztek ehelyett volt vagy het pasi..mondom neki honnan tudhattam volna h valakinek szulinapja volt es h tobben vannak..ezen is veszekedtunk egy sort aztan mondom neki h am nagyon szarul esett h tegnap azt mondtatok a haveroddal. h megbamultok mas csajt is es ezen is veszekedtunk elkezdi h kinyomja a szemet de akk nem mehetek bulizni..mondtam neki h nem fogom hanyagolni a barataimat ma meg amikor mentunk a varosba follyton azt neztem melyik csajt bamulja meg,
Szerintetek? Mit kene tennem?
Nagyon szeretem D.-t es nem akarom h azt hogyje megcsalom mert nem..mindig is fius lany voltammindig is sok fiu baratom volt..mit lehet tenni ilyen helyzetben? Segitsetek?!
1. ha tetszik ha nem utána fog nézni más csajoknak is !ebbe törődj bele, és ez nem azt jelenti h téged nem szeret!
2.nálatok ez úgy megy h el kell kéreckedni?
3.Hülye vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!