Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha a párotok így viselkedne, ilyet mondana?
Lényeg, hogy nagyon megbánott valamivel, láthatta rajtam, hogy bajom van, de nem hozta szóba. Kérdeztem tőle, hogy te tényleg ennyire nem veszel észre semmit, vagy ennyire nem érdekel? Erre elindított egy filmet, és közölte, hogy "ennyire nem érdekel". Később, amikor próbáltam vele megbeszélni, azt mondta, hogy azért nem hallgatott végig, mert mindig hisztizem valamin. Hozátenném, hogy távkapcsolatban vagyunk, kb. 3 hetente tudunk találkozni egy szűk hétre, tehát még ha akarnék, se tudnék folyamatosan hisztizni. Illetve még annyit, hogy jogos dologról volt szó, és nem vagyok egy elviselhetetlen, minden apróságon kiakadó természet. Sok mindent magamban tartok, csak azt hozom fel, ami már tényleg nagyon nyugtalanít, amit semmiképp nem tudok lenyelni. És ezt sem őrjöngve közlöm, hanem normálisan, észérvekkel próbálom elmondani neki, hogy miért nincs rendben, amit tett/ mondott.
Lenne olyan eset, amikor elnézhető lenne számotokra, hogy ilyen szinten semmibevesz az az ember, akit szerettek?
Próbáltam, próbálom menteni a menthetőt, de tényleg most kezdem azt érezni, hogy nincs értelme...
Szerintem abszolút nem normális ez a hozzáállás, hogy "mindent tarts magadban, ami fáj, mert nem vagyok rá kíváncsi, akár hisztiből, akár jogosan vetted a lelkedre". Mert ezt érzem, hogy így viszonyul hozzám...
nekem is ez volt, volt hogy semmibe vett, és nem érdekelte amit én akarok
de én egy ideig eltűrtem, persze sok jót csináltunk együtt, csak már egy idő után sok volt és szakítás lett a vége
szerintem ha azt mondja hogy nem érdekli a dolog akkor nem is akarja hogy megmentsétek a kapcsolatot úgymond
nem sok értelme van szerintem, de még egy ideig várj vele :)
Alapvetően lehet, hogy ilyen lennék, de mivel tudom, hogy a barátom nem a lelkizés híve, ezért borzasztóan visszafogom magam.
Figyelj, olyanokat mond, hogy csak azért bírta ki velem ilyen sokáig, mert ritkán találkozunk, mert egyébként nem bírja elviselni a kötöttséget..
Most a legutóbbi pedig arról szólt, hogy mentem hozzá, és ő tudta, hogy szombaton szülinapi bulija lesz egy haverjának, akit én bizonyos (jogos) okokból nem tudok elviselni, és nem szeretnék vele találkozni. Simán mondhatta volna, hogy menjek pár nappal később, rugalmas vagyok, nem lett volna belőle probléma. Ehelyett lehívott magához, és közölte, hogy most lesz ez a buli, és hogy szeretnék-e menni? Mondom nem, de ezt te is nagyon jól tudod. A végén az lett belőle, hogy jobb lenne, ha szombaton hazamennék, ha én nem kívánok csatlakozni a társasághoz:)Tehát távkapcsolatban, mikor ennyire ki van számítva az időnk, még engem küld haza, mert nem tudta jobban átgondolni, megszervezni a dolgokat..ezeknek azért van súlya, nem szoktam feleslegesen rinyálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!