Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag vagyok és ilyen helyeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagyok és ilyen helyeken is mozgok (Symbol, stb), de úgy érzem már kiéltem magam és egy komoly kapcsolatra vágyok, ez normális?

Figyelt kérdés

Miért buzultam be ?:/

26F

2013. júl. 25. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

59es

tudtam hogy vmi nem stimmel.

az egészségügyi kérdésben nem én írtam!!!

amúgy a többinél , igen én voltam, de az egészségügy minden területét kerülöm.

drága rózsabimbótündérvirágszálam!

az eszedbe sem jutott, hogy több ezer ember van fenn ezen az oldalon, és a százalékos eloszlás az max 0-100 ig terjedhet!

szóval sok embernek lehet ennyi százaléka, de ahogy írtam, az a rész engem hidegen hagy.

És ehhez még iskola sem kell , hogy ezt vki felmérje ésszel, h ennyi emberre juthat bizony azonos százalék, és megmerem kockáztatni, hogy sok válasznál, amit te más kérdéseknél láttál, ott bizony nem én írtam.

lehet ez a százalékos szám, feltűnőbb picit, mint egy középszerű szám, de nem jelent feltétlen azonosságot, már csak az oldalt látogató sok ember miatt is.

na szép napot, és jó búvárkodást a kérdésekben:)

Neked is aztán megvan az elfoglaltság, úgy látom, nem csak én unatkozom.

2013. júl. 30. 15:43
 62/65 anonim ***** válasza:

# 61

Nem a százalékról beszéltem, hanem a stílusról és mellette a 44%-ról, de persze várható volt, hogy az nem te leszel, ezt is írtam. Ez az agresszív stílusú tagadás meg szerintem önmagért beszél.

Válaszolni várhatóan csak később tudok, mert rajtakapott az a tetű műszakvezető, hogy ellógtam a gépsor mellől netezni és közben borozni. Most meg ki kell mennem a tűző napra krumplit kapálni, mert van itt egy kis bio-veteménynes, ami nagyfőnöké, oszt' most kapálhatom ki belőle a gazt, mert beárult az a g**i műszakvezető. De ne aggódj, ezé' még nem rúgnak ki, mer' a Jóskáék is megmondták TMK-ból a nagyfőnöknek, hogy csak rám jött a szapora, aztán a klotyón ültem, de itt ebben a rohadt gyárban ez is probléma, aztán most mehetek krumplit gazolni, ott kinn meg nincs wifi.

2013. júl. 30. 15:58
 63/65 anonim ***** válasza:

mond meg a művezetődnek, hogy van fontosabb dolgod is, mint ott húzni az igát!

Ha nem érti meg, álljon be a gépsor mellé , ő!

Amúgy , mindegy mit gondolsz, az egészségügyi kérdésnél nem én voltam, eddig kb egy kezemen megtudnám számolni azt, hányszor voltam dokinál.

Nem érdekelnek, meg az egészségügy sem.

de azért ha ennyire kutakodsz, jólesik, hogy ilyen figyelmes vagy, majd én is nézem, hol van még ilyen százalékos ember, csak az a baj, hogy ez napi szinten változik, attól függően, hogy épp fel vagy le értékelték a válaszod.

Már van aki még ezt is csinálja, na az nagyon unhatja már magát.

2013. júl. 30. 16:03
 64/65 Wadmalac ***** válasza:

#58:

Ezt jóval általánosabban értettem, nem volt személyre célzott. Legalábbis aktuálisan nem rád. :)

2013. júl. 31. 06:37
 65/65 anonim ***** válasza:
Bal-fake.
2013. szept. 25. 06:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!