Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag vagyok és ilyen helyeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagyok és ilyen helyeken is mozgok (Symbol, stb), de úgy érzem már kiéltem magam és egy komoly kapcsolatra vágyok, ez normális?

Figyelt kérdés

Miért buzultam be ?:/

26F

2013. júl. 25. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
Merthogy ha helyesen neveltek volna, tudnád értékelni azokat a dolgokat, amiket simán megkapsz, míg más napról-napra töri magát értük vagy sosem éri el.
2013. júl. 25. 15:43
 32/65 A kérdező kommentje:

lehetséges:D viszont ne kanyarodjunk már el a kérdésemtől:)

tehát van valami ötlet hogy tudnék visszatérni a normál dolgokhoz ?

2013. júl. 25. 15:43
 33/65 A kérdező kommentje:

81%-os, nézd én nem magyarázkodom, pláne nem egy névtelen oldalon.. de annyit elmondhatok, hogy az én életvitelemben ha nem lennék gazdag, sosem fektettem volna meg egy nőt sem.:D

egy buliban az a lényeg hogy milyen öltözetben vagy, milyen autóval érkezel, mennyi pénzt látnak a kezedben.. ;) ezek nélkül egy ilyen helyen senki vagy..:D

2013. júl. 25. 15:44
 34/65 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem ez a lényeg.... én nem lennék a helyedben, mert sose tudnám eldönteni h a pénzemért szeretnek-e vagy önmagamért..
2013. júl. 25. 15:47
 35/65 anonim ***** válasza:
Nekem is elhitte egy kollégám hogy ez a valóság és a normális de hát Ő is retartáld. Próbáltál már nem olyan helyen ismerkedni , ahol nem ez számít ? Ahol mondjuk nem a pénzedért szo...nak le , hanem mert mondjuk bejössz az illető csajnak ? Vagy ilyen helyen, buliban derogál az úrifiúnak lemenni ? Amúgy rájöttem ,hogy Te egy akkora kamu vagy konrétan a 70 % kamu annak amit írtál. Ha nagy menő lennél apám akkor nem a Symbolba járnál....
2013. júl. 25. 15:49
 36/65 A kérdező kommentje:

jajjj hát nem érzem magam menőnek..:) nekem jóó az a tróger symbol is :)) hahahahahahaha

és csak ilyen helyekre járok, ahol a pénz dominál.. így nem sok barátnőnek való lányt ismerek, de szűzies csaj plán nem kéne..:))))))

2013. júl. 25. 15:54
 37/65 anonim ***** válasza:

Oké, akkor neked van igazad és jobban érted az életet mindannyiunknál!

De akkor miért nem vagy mégsem vagy boldog? Vagy akkor most mivan?

2013. júl. 25. 15:58
 38/65 A kérdező kommentje:
dehogynem vagyok boldog.:D csak most valahogy bebuzultam :/
2013. júl. 25. 16:00
 39/65 anonim ***** válasza:
Na hát akkor élj boldogan b*ziként :D
2013. júl. 25. 16:13
 40/65 A kérdező kommentje:
pontosan tudod milyen értelemben mondtam:D
2013. júl. 25. 16:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!