Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag vagyok és ilyen helyeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagyok és ilyen helyeken is mozgok (Symbol, stb), de úgy érzem már kiéltem magam és egy komoly kapcsolatra vágyok, ez normális?

Figyelt kérdés

Miért buzultam be ?:/

26F

2013. júl. 25. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:

# 42

Te 44%-os, a fogalmazási stíluson változtathatnál ám néha, akkor nem lenne feltűnő, hogy máshol is te irkálod a baromságaidat. Egyik helyen te vagy a 40 felé járó milliárdos playboy, másik posztnál orvos, meg még ki tudja mi. Fiam, te nevetséges vagy!

2013. júl. 30. 10:18
 52/65 anonim ***** válasza:

kedves 51es

irigység van!!

nem baj, ha megtehetem , hogy munka nélkül is megélek, úgy hohy negyedévente tudok menni külföldre utazni, addig nincs gond.

A magadfajta panelproletárokkal soha nem tőrödtem, mivel ez egy olyan oldal, ahová le lehet írni a véleményt, én is megteszem.

Csak kettőnk között az a különbség, hogy te vagy vmi fiatal vagy, vagy épp egy 3 műszakos gyári munkás, aki most kelt fel, és megy dolgozni mindjárt:)

2013. júl. 30. 10:23
 53/65 anonim ***** válasza:

# 52

Ha soha nem foglalkozol az úgynevezett „magamfajtákkal”, akkor miért válaszoltál? Tényleg nevetséges vagy. A hozzászólásaidból ítélve, szoktál olvasgatni, viszont magas iskolai végzettséggel nem rendelkezel, legfeljebb egy középiskolát sikerült elvégezned, de feltételezem nem érettségiztél. Képtelen vagy az összeszedett, fegyelmezett viselkedésre, szereted kimondani a véleményed, ami csak szerinted nem okoskodás, emiatt képtelen vagy egy munkahelyen megmaradni. Jelenleg is munkanélküli vagy, feltételezem a szüleid tartanak el, 24-30 éves lehetsz.

A provokáló jellegű hozzászólásaidra érkezett felháborodott válaszok örömet okoznak, ezektől úgy érzed, hogy sokkal jobb az életed, mint a neked válaszolónak.

A milliárdos playboy, az orvos és a többi általad itt leírt szerepkör pedig azt reprezentálják, ami lenni szeretnél, de nem vagy, viszont a válaszok írásakor beleképzeled magad az adott szerepkörbe és úgy véled, hogy magasan átlagon felüli vagy, bár ezt a fikcióidon kívül semmi sem bizonyítja.

2013. júl. 30. 14:14
 54/65 anonim ***** válasza:

Szüleim nem élnek, de ellenben van egy nagyon jó kényelmes életem, ahol nem kell dolgoznom.

Nem úgy mint a magadfajta, napi szinte robotoló embereknek.

A hobbim az utazás, sok helyen jártam már a világban, ahogy írtam pár helyen...rengeteg ismerőssel.

És az hogy nem érdekel az ilyen magadfajta kispolgár, az nem azt jelenti, hogy nem fogok válaszolni, arra, amit te vagy más ír, ha személyemet érinti.

És az kicsi fiam, hogy milyen vállalkozásom van, miből élek, és hogyan, az az én dolgom, ha akarom százszor is kiírhatom, válaszként, hiszen ez az oldal célja, hogy akinek van lehetősége , válaszoljon.

Ellenben veled, akit a szülei tartanak el, valszeg most végzed a fősulit, vagy egyetemet, mert nagyon okoskodónak akarsz tűnni a válaszoddal, de majd jönnek a kiábrándítóbb hétköznapok, amikor a papírral a kezedben, nagy tudással a fejedben, megvered a helyi munkaügyis ügyintéző ablakát, hogy adjanak vmi munkát:)

én akkor is jól el leszek, valószínűleg épp nyaralni leszek, te meg majd kuncsorogsz állásért.

Sok sikert.

2013. júl. 30. 14:23
 55/65 anonim ***** válasza:

# 54

Nem okoskodónak akarok tűnni, csak látszik, hogy még az is nehezedre esik, hogy egy pár soros szövegben nagy betűvel kezdd a mondatokat. Az iskolában gyakran vertek a többiek, igaz? Itt legalább kioszthatsz mindenkit, nem kell retorziótól tartanod. A személyem pedig itt teljesen lényegtelen, úgy ahogy bárki másé is az, mivel „messziről jött ember azt mond amit akar”.

Miért is irkálod állandóan azt válaszként, hogy te mekkora ember vagy? Mert az szeretnél lenni, talán azért. Aki valóban magas végzettségű, vagy beosztású és ez a tudásának köszönhető, azok nem szoktak a titulusaikkal, anyagi helyzetükkel felvágni.

2013. júl. 30. 14:48
 56/65 anonim ***** válasza:

Jól elbeszélgetünk mi?

végre egy ember, és nem csak az unalom van egész nap, és az irodában, meg a fitnesz teremben kell tölteni az időt, már kényszeresen felnézek az oldalra írt-e valaki választ.

Direkt írok így, ahogy.

sok ismerősöm van aki vagy erejével vagy vagyonával felvág, és én nem hinném h számszerűsítettem volna , esetleg dióhéjban írtam pár dolgot.

A suliban meg jól elvoltam, hiszen az osztály fenegyereke voltam, még a tanárok is utáltak, ha rosszalkodtam.

Sok haverommal összejárunk még a régi időkből, nosztalgiázni, hogy milyen dolgokat csináltunk akkor.

Szóval nekem azok az évek jól teltek, ellenben veled,a sovány, nyüzüge testalkatoddal,a tesiórán állandóan égtél, mint a cserépkályha, ezért is választottad a a tovább tanulást, hogy legalább azzal a csöpp eszeddel kitűnj egy kicsit, ha már vézna vagy, puhatestű vagy.

de mondom, írhatsz te itt akármit, pár hete találtam erre az oldalra, és szeretek a magadfajta emberekkel is eszmét cserélni néha.

2013. júl. 30. 14:57
 57/65 Wadmalac ***** válasza:

Sokszor gondolkodtam már, mi lenne, ha mondjuk nyernék sokmilliót lottón.

Rájöttem, hogy az utazgatást, vásárolgatást, hejehuja bulizást nem bírnám tovább pár hétnél.

Mindenképpen belekezdenék valami munkába, csak végre olyanba, amire nem a megélhetés "kényszerít", hanem ami örömet okoz, valamelyik hobbim továbbfejlesztése üzletté. Onnantól a munkát nem a havi számlák, hanem az alkotás, valami jó létrehozásának vágya indikálná, annak az érzésnek a szükséglete, hogy minden este érezzem, nem csak úgy voltam, hanem csináltam valamit, aminek értelme, értéke van.

Tudom, hogy ha nem ezt tenném, elkorcsosulnék lelkileg.

Látom, hogy sokakkal, akik nem így tettek, ez meg is történt.

2013. júl. 30. 15:01
 58/65 anonim ***** válasza:

kedves vadmalac!

értem az iróniát:)

de akkor lenne teljesen jogos az írásod, ha a másik válaszolónak is szólna, mert kb a stílusa ugyanaz.

és hogy miért válaszolok neki?

én csak szimplán leírtam a véleményem, mire, ő fellengzősen, irigyen elkezd irkálni, nem szeretem az ilyet, ezért válaszoltam neki.

legalább a napom nem telik unalmasan....Mert az iroda és az edzőterem közti út rövid, és ilyenkor napközben ,épp nem az alkalmazottakkal akarom elütni az időt.

2013. júl. 30. 15:26
 59/65 anonim ***** válasza:

# 56

Szerintem is jót vitázunk, ebben legalább egyetértek veled.

De hogy boldog legyél itt van néhány a badarságaidból (megjegyezném nem a hozzászólásaidat vadászom, csak több kérdésnél is visszaköszön ugyanaz a stílus a 44%-osnál, aki persze a következő válaszod szerint nem te leszel):

6-os számú hozzászóló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__463..

24-es számú hozzászóló:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__3..

És itt van még ez a poszt is, ahol éppen gazdag vállalkozó playboy „vagy”.

Az előbb is írtam, hogy itt lényegtelen a személyem, de a kedvedért leírom még egyszer a szólást, ami így hangzik: „Messziről jött ember azt mond amit akar.”

# 57

Egész jól látod ezt a helyzetet. A bulizós, tömegben partyzós, vedelős, drogozós, partner cserélgetős fajta gazdag, statisztika szerint ritkán szokta betölteni az 50-et, mert vagy túladagolás (alkohol, vagy egyéb drog), vagy egy alkalmi partner által elkövetett rablógyilkosság szokott vele végezni.

Tartalmas és hasznos életvitel, nem igaz?

2013. júl. 30. 15:28
 60/65 anonim ***** válasza:

# 58

Veled ellentétben nem fellengzős a stílusom, azt a bizonyos 53-as számú választ pedig azért írtam, hogy legyen min felháborodnod, ha úgyis csak azért irkálsz, hogy mindenkit provokálj a válaszaiddal.

2013. júl. 30. 15:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!