Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag vagyok és ilyen helyeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagyok és ilyen helyeken is mozgok (Symbol, stb), de úgy érzem már kiéltem magam és egy komoly kapcsolatra vágyok, ez normális?

Figyelt kérdés

Miért buzultam be ?:/

26F

2013. júl. 25. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

Én értem ennek az oldalnak a lényegét, de néha elképesztő!

Kedves Richie Rich! Ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz!

Üdv: David Rockefeller!

U.i.:ha unatkozom, én is a gyakorin szörfözök!

2013. júl. 25. 17:35
 42/65 anonim ***** válasza:
0%

én is sokat jártam, meg járok a symbolba.

a város elit helye, szinte nincs még egy ilyen, ahol tényleg a felső réteg szórakozik.

kérdező, ne is törődj az irigykedő válaszolóval, ő max kivülről látta, mikor a villamos elment a hely előtt!

2013. júl. 25. 17:59
 43/65 anonim ***** válasza:

Szánalmas az az alak, akit ez a kamukérdező lefestett. Semmit nem tud az életről, és két szót ismer: bebuzul, gazdag. A csajozáshoz azért ennél akkor is több kell, ha van pénze. Ha mégsem, akkor az nem csajozás, kur.vázás. De tartom magam az első hozzászólásomhoz. Ha neked ez így jó, csináld.

Őrület, hogy elvagytok egy flamewarral.

2013. júl. 25. 18:54
 44/65 anonim ***** válasza:

Légyszíves a villamosomat ne emlegesd mert még a "villamos" szót is levédettem!

2013. júl. 25. 19:56
 45/65 Wadmalac ***** válasza:
100%

Én spec direkt nem járok ilyen helyekre, mert rosszul vagyok az ujján bmw-kulcsot pörgető rongyrázóktól. Van olyan emberke, akiről konkrétan tudom, hogy a havi 120 ezres fizetéséből havi 80-at visz el a villantás céljára megvett S8.

Ha tőlem megkérdezi egy, a tipikusan ilyen helyeken vadászó "igényes" liba, hogy milyen autód van, azt mondom, van egy kicsi fekete renault-om. Ezzel le is van koptatva.

Inkább járok olyan helyekre, ahol értelmes emberekkel lehet értelmesen beszélgetni, szórakozni anélkül, hogy pénz akár külsőségekben ,akár szóban megjelenne.

Amim van, magamnak köszönhetem. És az ember azt tudja értékelni ,amiért megdolgozott, megszenvedett. Én értékelem és nem kirakatba rakom. Nem is vágyom olyan helyre, ahol ez a kirakat a belépőjegy. Mert onnantól senki sem nézi az embert, aki a kirakat mögött van. Csak a kirakat számít. Úgy meg sem igaz barátot, sem igaz párt nem találsz.

2013. júl. 26. 07:28
 46/65 anonim ***** válasza:
42-es : Muhaha a város elit helye ? ne keverjétek azért azt a helyet ahova a hozzád meg a kérdezőhőz hasonló kisfarkú, komlpexusokkal küzdő apuci selyemfia emberek járnak az Elit helyekkel . Életedbe nem voltál még elit helyen.
2013. júl. 26. 08:21
 47/65 anonim ***** válasza:

46os

muhahahahahahah

akkor sztem te sem voltál még elit helyen...:)

2013. júl. 26. 19:40
 48/65 anonim ***** válasza:

Én beindulok a pénzes srácokra.

Tudod mi a különbség a meleg és a melcsi között? Az, hogy a melcsi az cukibb.

Ha érdekel, írj, várom üzeneted.

24/F

2013. júl. 28. 23:25
 49/65 anonim válasza:
Arra nem gondoltál még,hogy ne csak ilyen felszínes lányokkal ismerkedj,akik valószínû csak a pénzedêrt vannak veled?mondjuk erre mondjàk, hogy zsák a foltját...ha normális csajokkal ismerkednêl,akkor talán megtapasztalnàd egy komoly kapcsolat minden elõnyét,azután már is vágynál egyéjszakás kapcsolatra:)
2013. júl. 29. 16:15
 50/65 anonim válasza:
*már nem is vágynál
2013. júl. 29. 16:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!