Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag vagyok és ilyen helyeken is mozgok (Symbol, stb), de úgy érzem már kiéltem magam és egy komoly kapcsolatra vágyok, ez normális?
Miért buzultam be ?:/
26F
keress olyan csajt, aki ugyan ilyen dilemma között van... érted... az ilyen csaj is szeretné egy pár óráig azt az érzést belőled, hogy éppen együtt vagytok, ölelkeztek a film előtt, de mivel egyikőtök sem ilyen, átcsap a dolog szexbe vagy bulizásba vagy füvezésbe, mindegy a lényeg ,hogy tudom mire gondolsz, és vannak olyan csajok akik szintén akarnak egy kis ilyet... simán
(és nem kell folyton vele)
szóval nincs valami visszaút ami elfojtja ezt az érzetet bennem ?
nem buzulhatok be, ahhoz túl sok pénzem van:DDd
hát igazából én beleszülettem, de mára már nekem van pénzem..:D:D viszont a szüleim nélkül nem lenne semmim.:D
de most a symbolba nem mehetek egy trabanttal.;) oda kell a megjelenés, csak akkor van esélyed ;)
Hát ez szomorú.
A szüleid jól elrontották a nevelésed :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!