Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gazdag vagyok és ilyen helyeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gazdag vagyok és ilyen helyeken is mozgok (Symbol, stb), de úgy érzem már kiéltem magam és egy komoly kapcsolatra vágyok, ez normális?

Figyelt kérdés

Miért buzultam be ?:/

26F

2013. júl. 25. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:

keress olyan csajt, aki ugyan ilyen dilemma között van... érted... az ilyen csaj is szeretné egy pár óráig azt az érzést belőled, hogy éppen együtt vagytok, ölelkeztek a film előtt, de mivel egyikőtök sem ilyen, átcsap a dolog szexbe vagy bulizásba vagy füvezésbe, mindegy a lényeg ,hogy tudom mire gondolsz, és vannak olyan csajok akik szintén akarnak egy kis ilyet... simán

(és nem kell folyton vele)

2013. júl. 25. 15:21
 22/65 A kérdező kommentje:

szóval nincs valami visszaút ami elfojtja ezt az érzetet bennem ?

nem buzulhatok be, ahhoz túl sok pénzem van:DDd

2013. júl. 25. 15:21
 23/65 anonim ***** válasza:
amúgy te vagy gazdag, vagy a szüleid?
2013. júl. 25. 15:22
 24/65 anonim ***** válasza:
A szülei:D
2013. júl. 25. 15:23
 25/65 Wadmalac ***** válasza:
Ne pénzzel ismerkedj és ne olyan helyen ahol azzal szoktak.
2013. júl. 25. 15:25
 26/65 anonim ***** válasza:
Te gyökér , most már idegesítesz. Trollkodsz vagy tényleg fény kaptál szülésnél . Mi köze a párkapcsolati hozzáállásodnak a gazdagságodhoz ? ? ? És az ilyen nyomoréknak van pénze...
2013. júl. 25. 15:25
 27/65 A kérdező kommentje:

hát igazából én beleszülettem, de mára már nekem van pénzem..:D:D viszont a szüleim nélkül nem lenne semmim.:D

de most a symbolba nem mehetek egy trabanttal.;) oda kell a megjelenés, csak akkor van esélyed ;)

2013. júl. 25. 15:30
 28/65 anonim ***** válasza:

Hát ez szomorú.

A szüleid jól elrontották a nevelésed :(

2013. júl. 25. 15:35
 29/65 A kérdező kommentje:
merthogy?:D
2013. júl. 25. 15:36
 30/65 anonim ***** válasza:
Azt mit dolgozol , hoyg ennyi dellád van ? Tudod az az igazi megjelenés mikor egy pillantásodtól nedves lesz a női bugyi. Na ilyen neked sosem lesz paprikajancsi.
2013. júl. 25. 15:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!