Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párommal úgy döntöttünk kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal úgy döntöttünk kis babát szeretnénk én 20 ő 24?

Figyelt kérdés
tökéletes a kapcsolatunk igazi álom kapcsolat nagyon nagyon jól is keres,de én most fejeztem be az iskolát emiatt kicsit rosszul érzem magam hogy nem tudok csak 35 ezer ft al beszálni amit majd a pici után kapunk nem gáz ez szerintetek ?
2013. júl. 25. 01:56
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
együtt élünk másfél éve.Else tudnám képzelni hogy ne vele lakjak
2013. júl. 25. 02:13
 12/25 anonim ***** válasza:
62%
Ohh, elnézést.. :D Akkor meg mi a kérdés? Nem tudom.... ha annyira akarnád, akkor itt kérdezgetnéd? Szerintem ha valaki elég érett ehhez, akkor nem fórumokon kérdezgeti..
2013. júl. 25. 02:16
 13/25 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam a külvilág véleményére mit fognak szólni ha bejelentjük a babát
2013. júl. 25. 02:18
 14/25 anonim ***** válasza:
51%
Nem rosszból..... de nem mindegy hogy vadidegen emberek mit gondolnak? Te amúgy rossz otthoni körülmények közül jössz? Csak mert ez azt jelenti, hogy már 18 évesen elmentél otthonról...
2013. júl. 25. 02:20
 15/25 A kérdező kommentje:
Nem ,semmi probléma a családommal az igaz hogy anyagiakban csak magunkra számíthatunk külön háztartásban élünk.
2013. júl. 25. 02:23
 16/25 A kérdező kommentje:
Áltlagos életem van .Mindenem meg volt amit szerettem volna ha arra gondolsz. Csak összeköltöztünk a pátommal így jobb.
2013. júl. 25. 02:25
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Nekem akkor is furi h ezt itt kell kérdezgetni... De ahogy érzed. Én nem szültem volna abban a korban, és a szüleim is a falramásztak volna. Mondjuk, én egyetemre mentem, szóval tabu a gyerektéma még egy jó ideig.
2013. júl. 25. 02:25
 18/25 anonim ***** válasza:
31%

Huh, irigyellek! :) Én is fiatalon szülnék, de nekem még pasim se volt, úgyhogy...:(

Mit tanultál a suliban? Szerintem vágjatok bele, egy baba mindig nagy ajándék! :)

18L

2013. júl. 25. 02:32
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
Te tudod, de megváltozik minden, csak ezt nem tudják előre, majd utólag, nagyon sok házasság tönkre megy az első pár évben, a döntés nálad van, nem tenném még egyszer N
2013. júl. 25. 02:50
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
szerintem inkább tanulj még vagy menj dolgozni és szerezz tapasztalatot kitudja lehet pl.most bevállalsz egy gyereket később megromlik a kapcsolatotok és egyedül kell nevelned úgy hogy önálló kereseted meg nincs
2013. júl. 25. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!