A párommal úgy döntöttünk, hogy a házunkban a szobát kiadjuk a legjobb barátunknak. Lehet ebből bármi problémánk?
Anyagilag nagyon jól fog jönni. Főleg ezért gondoltunk erre a megoldásra. De én attól félek, hogy nehogy a barátságunk rámenjen a sráccal, vagy a párom és köztem ne legyen semmi probléma. Akadhat ebből?
Tanácsok? Vagy valami?
Jártatok egyetemre?
Ha igen akkor nagy eséllyel megtapasztalhattátok milyen idegenekkel együtt lakni. Én nagyon élveztem, szerintem semmi gond nem lesz.
Igen, ebből hamarosan probléma várható...
Mert együtt kell majd laknotok egy idegennel, akihez alkalmazkodnotok kell (mikor használja a fürdőt, W.C.-t, konyhát, mit hall, mikor jön, mikor megy, ki jön hozzá, mit eszik ki a hűtőből, stb.)...
Nem csak a baráttal romolhat meg végleg a kapcsolatotok, de a tiétek is tönkremehet...
Féltékenység örök átok......
Édes hármas......?! - Nem perverzió, működik......, éppen ezért a gyanú és a kisértés kételye mindig fennáll.
Féltékenység?
Normális kapcsolatban nincs. Az édes hármas pedig szintén nincs normális kapcsolatban.
ne mondjátok már, hogy egy kapcsolatban nincsenek konfliktusok
ha pedig ott egy 3., az csak felnagyítja ezeket
fölösleges kockázat
Csak árnyalatnyival jobb, mintha Anyós költözne......!
Felnagyít minden alap konfliktust, ha 3. fél előtt kell elfojtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!