Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal úgy döntöttünk kis babát szeretnénk én 20 ő 24?
Figyelt kérdés
tökéletes a kapcsolatunk igazi álom kapcsolat nagyon nagyon jól is keres,de én most fejeztem be az iskolát emiatt kicsit rosszul érzem magam hogy nem tudok csak 35 ezer ft al beszálni amit majd a pici után kapunk nem gáz ez szerintetek ?2013. júl. 25. 01:56
1/25 anonim válasza:
szeretnélek bemutatni a barátaimnak:
.
,
amúgy nem gáz
2/25 anonim válasza:
Szerintem még korai a baba :) de ha ti ugyérzitek itt az ideje akkor ne törödj az ilyen kisebb problémákkal. Mármint ez h kevesebbet keresel miért lenne probléma?
3/25 anonim válasza:
Szerintem korai... de a ti dolgotok.
5/25 A kérdező kommentje:
2 éve és már 1 éve mindennap avval a gondolattal kelek, fekszem hogy szeretnék egy kisbabát nem vagyok az a bulizós fajta lány.
2013. júl. 25. 02:01
6/25 anonim válasza:
Ez lenne a normális dolog, nem az, amit egyesek csinálnak, hogy 30éves korukig csak buliznak.
7/25 anonim válasza:
ha ennyire komoly, szerintem hajrá :) ez csak a mai világban ennyire fura, illeteve "korai" ... 20 éve nem lett volna az, 50 éve meg furcsa lett volna ha még nem ezt csináljátok :) az hogy ki mennyivel száll be, nyilván nem lehet akadály, ha nem a pénz miatt vagytok egymással, és abból amit írtál nem ez jön le :) sok sikert hozzá
8/25 anonim válasza:
Háááááát.. nem tudom.. ebben a korban még nem ezen kellene, h járjon az agyad, de te tudod. Gondolj arra is, hogy előbb talán nem ártana dolgozni, félrerakni egy kicsit, és utána belevágni, esetleg összeköltözni, h meglássátok milyen?
9/25 anonim válasza:
Mellesleg nem tudom mi a baj a 30éves korig bulizóknak. Ha házasságban élsz, aztán is lehet bulizni, nincs határ, ez nem börtön. A barátom szülei 50felettiek és még mindig minden hétvégén elmennek bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!