Ibronka kérdése:
Kicsit pesszimista vagyok. Röviden. Lombikbébi nem lehet
mert magas az fsh értékem. Az orvos a petesejt donációt
javasolta. A párommal döntöttünk ezt nem vállaljuk.
Viszont kb.9-10 napja volt ovulációm amit a teszt is
kimutatott. Megbízható?
Csodák mindig vannak, szerintem lehetsz terhes. Én nagyon szurkolok Neked! Kérlek, majd írd meg hogy van-e baba.
2012. okt. 15. 21:54
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szurkolást! Mindenképpen megírom ha pozitív a válasz. :-)
Igen, csodák vannak. Egyébként örökbefogadáson nem gondolkoztatok? (Sokszor pont az örökbefogadás után sikerül spontán a teherbeesés is... ez is bizonyítja a csodák létét. :) )
2012. okt. 15. 23:16
4/11 A kérdező kommentje:
A párom nem szeretne örökbe fogadni. Pedig én benne lennék. Hiába hozom fel az indokokat. Azt gondolom ha Isten és a sors megadja nekünk a babát ez a dolgom, de ha nem ennek is megvan az oka, de ez nem jelenti azt hogy nem fáj hogy nem tapasztalhatom meg milyen anyának lenni.
Szia! Nem értem, miért ne lehetne lombik? Mennyire magas az FSH-d? Az enyém 12,6 és az még belefér, 42 vagyok én is.:))
Nekem nem mondták, hogy nem lehet.
A természet lehet hogy megoldja ezt most nálad magas fsh-nál is. Szorítok.
2012. okt. 16. 12:39
Szorítok nagyon!
Remélem sikerült!
2012. okt. 16. 13:17
7/11 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mennyi a normál és mennyi az ami még "belefér". Az orvos nem mondta meg. Viszont a leletet elkértem és ott ki van emelve hogy 45,3. Kétszer is megnézte egymást követő hónapokban. Szerintem ez nagyon magas. A petefészek kimerülőben van, menopauza. Tudom hogy vannak olyan hónapok amikor még van peteérés. Talán így volt most is. Nem merek tesztet venni, félek a csalódástól. Ha a menzesz idején feszül a mell akkor van remény. Természetesen akkor irány az orvos. 11. nap. Enyhe menstruációs tüneteim vannak de még mindig semmi. Lehet hogy már kimaradozik.. Túl vagyok 3 bőgésen. Tudomásul kell vennem ha nem lesz baba. Másban kell megtalálnom az örömöm. Bár én mindig azt vallom a nő anyának született.
8/11 anonim válasza:
Kedves ibronka!
Megkérdezhetem, ha ennyire vágytok gyerekre, miért nem akarjátok a petesejt donációt? Bár nem a vér szerinti anyukája lennél, de együtt végigélhetnétek a terhességet, a párodnak a sajátja lenne, tehát tőle örökölne sokmindent. És ha egy nő kihord egy babát, megszüli, és azt a kezébe adják, kizártnak tartom, hogy valaha is ne érezné sajátnak. Az örökbefogadást nem ajánlom, közeli családban volt rá példa, hogy az örökbefogadott gyerek teljesen tönkretette a szüleit, pedig kicsi korában nagyon aranyos volt, és remek körümények között és szerető családban nőtt fel.. Én a helyetekben átgondolnám újra a petesejt donációt...
2012. okt. 19. 16:05
Igaza van az előttem írónak:))) Én ugyanezt javasoltam priviben.:)))
2012. okt. 20. 16:08
10/11 anonim válasza:
Igen, mi a baj a donációval? Én is arra készülök.
2013. febr. 24. 19:15
Kapcsolódó kérdések: