Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Imádom a barátom, de ver. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a barátom, de ver. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyok a barátommal fél éve együtt is élünk de ha valami rosszat teszek olyat ami nem tetszik neki megüt.

nem a fájdalom mert akkorát nem üt csak a tudat de érzem hogy szeret. le lehetne szoktatni erről mert nem tudnék nélküle élni.

L/23

2009. okt. 21. 20:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

A pénz számolva, az asszony verve jó!

viccet félretéve elég bolond vagy, ha hagyod hogy ilyen fiatalon verjen a barátod. most még könnyű új párt találnod, 20 év múlva jóval nehezebb lesz. viszont ha ez igy megfelel neked, akkor ne panaszkodj és fogadd el a helyzetet. szép életet!

2009. okt. 22. 01:46
 22/27 anonim ***** válasza:
59%

Ha nem verne nem is lennél vele.

A nők agyilag nem tudják a normális pasit választani. Hiába vagyok én rendes antialkoholista nem verekedős mert az nem jó a lányoknak. Ők mindig azokkal vannak akik isznak balhéznak és verekszenek.

2009. okt. 22. 05:14
 23/27 anonim ***** válasza:
76%

Mit csinálj?

Ne imádd annyira!!

2009. okt. 22. 10:07
 24/27 anonim ***** válasza:
ha ennyi ilyen jellegű válasz után sem hagyod el... akkor meg is érdemled hogy ver, maradj vele és élvezd hogy üt.
2009. okt. 22. 11:33
 25/27 anonim ***** válasza:
95%

Mindenki azt írja hülye vagy, én nem bántani akarlak, hanem elmondani, hogy velem is ez volt. Nagyon szerettem a barátomat, már 2 éve voltunk együtt, és ő is olyan típus volt, hogy adott egy-két pofont, ha nem tetszett valami. Én úgy gondoltam, majd megváltoztatom, mert tudtam, vagyis azt hittem, hogy szeret. Egyik nap aztán úgy megvert, hogy mindenem kék-zöld lett, alig bírtam lábra állni, mindenem fájt. Akkor lett elég erőm ahhoz, hogy elhagyjam. Azóta több mint egy év telt el. Most IGAZÁN boldog vagyok egy olyan pasival, aki tudom, hogy tényleg szeret, és sose ütne meg!

Tudom, hogy nehéz beletörődni, hogy mi van, nem kívánom neked, amin én átestem, de talán ha veled is megtörténne, neked is megjönne az eszed, és el tudnád hagyni! Mert más megoldás nincs!!!

2009. okt. 22. 12:07
 26/27 anonim ***** válasza:
Ott kell hagyni a francba az ilyen köcsögöt. Ugy hagyd ott összepakolsz és elmész szó nélkül vagy irsz egy levelt és pápá neki telefonszámot cserélni.
2009. okt. 22. 15:05
 27/27 anonim ***** válasza:

Megváltoztatni senkit nem lehet... Annyi nő hisz az ilyen tündérmesékben, mert az amerikai TVfilmekben is mindig megváltozik a pasas... de az csak mese...

Hagyd el! Mindenféleképpen! Tudom, hogy nagyon nehéz, de ha meghozod ezt a döntést és lépsz, átesel ezen a nehézségen, akkor később biztosan megjön majd a gyümölcse és nagyon boldog leszel!

Légy a magad ura, senkinek ne légy a rabszolgája!

2009. okt. 22. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!