Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Imádom a barátom, de ver. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a barátom, de ver. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 éve együtt vagyok a barátommal fél éve együtt is élünk de ha valami rosszat teszek olyat ami nem tetszik neki megüt.

nem a fájdalom mert akkorát nem üt csak a tudat de érzem hogy szeret. le lehetne szoktatni erről mert nem tudnék nélküle élni.

L/23

2009. okt. 21. 20:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Megkellene csapdosni a kis kötsögöt ne nőkkel erősködjön. Az ilyen féreg a legalja mocsok.
2009. okt. 21. 21:22
 12/27 anonim válasza:
100%
sztem hagyd el, nagyon szemét állat a pasid!
2009. okt. 21. 21:24
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy szereted. Annak ellenére így érzel iránta, hogy bánt téged. Viszonylag fiatal még a kapcsolatotok, ezért még hiszel a változásban. Hidd el aki a már a kapcsolat elején képes erre, az később még durvább lehet.

Akkor már nem fogod szeretni, de nehezebb lesz tőle szabadulni. Valahogy old meg a szakítást, és ne tűrd ezt.

2009. okt. 21. 21:30
 14/27 anonim ***** válasza:
80%
Csillagom, majd pár hónap múlva,mikor az intenzíven fetrengesz monoklival és csonttöréssel, el ne feledd,hogy egyébként ez az állat kedves is tud ám lenni..
2009. okt. 21. 21:35
 15/27 anonim ***** válasza:
65%
Hagyd el minél előbb ha szereted akkor is! Ne rontsd el fiatalon az életed. Nőt egy férfi soha, semmilyen körülmények között nem üthet meg! Pontosabban nem szabadna megütnie...
2009. okt. 21. 21:43
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
ez egy féreg, őt kéne agyonverni. szeret.. na persze.
2009. okt. 21. 22:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
birtokolni akar, de gyenge is. ha erős lenne, nem ütne meg nőt! olyan rossz ilyet hallani... a barátaim akiknek van párjuk, szoktak hülyéskedni hogy csikálják egymást egy kicsit durvábban kergetik egymást, meg egy két simogató ütés, vagy pacskolás, nekünk a párommal ez furcsa, még viccből se szoktunk durvulni, nem ám megütni egymást... nem érdemel meg téged. nehéz ezzel szembesülni, de ne hagyd magad, és pár sorral feljebb szólónak igaza van, mi lesz 10 év mulva....
2009. okt. 21. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
amit érzel az nem szerelem, hanem függőség, h függsz tőle
2009. okt. 21. 22:33
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, voltam már ebben a cipőben...én sem mertem otthagyni az exem! De nagy levegőt vettem és egy szép napon kisétáltam az életéből...Nem tudsz hazaköltözni vagy esetleg baráthoz/barátnőhöz, mert ha így folytatja akkor egészen biztos hamarabb lesz monoklid, mint boldogságod mellette!? Nem érdemes szeretni az ilyen férget! És ha miután elhagytad zaklat mindenkit, akkor nem marad más mint a rendőrség! Ne félj, merj lépni! 23 éves vagy, még előtted az élet, lesz neked még sokkal jobb barátod, aki majd megbecsül!
2009. okt. 21. 23:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Minél előbb ki kell törnöd ebből, és inkább a barátaid, rokonaid segítségét is kérdd, hogy segítsenek neked távol tartani őt tőled.

Véletlen lesz egy gyereked, majd azt is üti veri, aztán majd a kétéves gyerekednek is magyarázgatod, hogy Dehát az apuci olyan kis művelt és kedves is tud lenni?? meg ő szeret ám minket!

NE HAZUDJ MAGADNAK SE TOVÁBB!!

A SZERETET MEG A VERÉS KÉT MÁS DOLOG. AKI VER, AZ NEM SZERET!!

Azonnal abba kell ezt hagyni!

2009. okt. 22. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!