Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tudom, hogy mit érzek adjatok tanácsot tanácstalan vagyok?
Figyelt kérdés
Lényeg az h már egy jó idelye együtt vagyok a barátommal. Az elején még szerelmes voltam belé de valahogy most kihűlt belőlem az az érzés amit akkor éreztem.:( A sok vita, hogy mindenen megsértődik nagyon sokat vitázunk és én ebbe már beleuntam. A multkor pl tett egy olyan kilyelentést, hogy az első pár alaklom mikor lefeküdtünk egymássalmmilyen béna szószerint mondta és h ügyetlen voltam. Hát nekem ez annyira rosszul esett már le sem merek feküdni vele:Snem tehetek róla, hogy nem vagyok/voltam egy lepedőakrobata.....szóval ilyen kis apróságok. Mit tegyek szerintetek?? Már megebszéltem vele mindent de sehogysem változik a kapcsink kezd ellaposodni
Segítsetek légyszi:(Vessek ennek véget??
2009. okt. 21. 18:32
11/14 anonim válasza:
Éretlen a srác, nincs elég belátása a kapcsolatokhoz. Kritizálni a partnert az ágyban az egy öngól, és ezt ő nem látja.Kár volt ilyen hamar lefeküdni vele, még akkor nem derült ki a valódi énje. Ennek a kapcsinak sztem nincs jövője. Hány éves vagy? Mennyi idő után feküdtél le vele?
12/14 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok 1 hónap után:S: /
2009. okt. 24. 09:22
13/14 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem tud megszeretni, csak megkívánni. Sokkal később kellene kezdeni a szexet, mert a férfitermészet miatt a kapcsolat mélysége a szex elkezdésekori szinten stabilizálódik. Utána lassan megy a kapcsolat előrehaladása, mélyülése.
14/14 anonim válasza:
Úgy látom nem csak én hittem,hogy fiú vagy,de azért elnézést a tanácsom ugyanaz.Emelt fővel lépj tovább,mert ő már lelkileg nem veled van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!