Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tudom, hogy mit érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom, hogy mit érzek adjatok tanácsot tanácstalan vagyok?

Figyelt kérdés

Lényeg az h már egy jó idelye együtt vagyok a barátommal. Az elején még szerelmes voltam belé de valahogy most kihűlt belőlem az az érzés amit akkor éreztem.:( A sok vita, hogy mindenen megsértődik nagyon sokat vitázunk és én ebbe már beleuntam. A multkor pl tett egy olyan kilyelentést, hogy az első pár alaklom mikor lefeküdtünk egymássalmmilyen béna szószerint mondta és h ügyetlen voltam. Hát nekem ez annyira rosszul esett már le sem merek feküdni vele:Snem tehetek róla, hogy nem vagyok/voltam egy lepedőakrobata.....szóval ilyen kis apróságok. Mit tegyek szerintetek?? Már megebszéltem vele mindent de sehogysem változik a kapcsink kezd ellaposodni

Segítsetek légyszi:(Vessek ennek véget??

2009. okt. 21. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ha nem érzed jol magad, akkor nyilván véget kell neki vetni.
2009. okt. 21. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, mennyi idős vagy, de érdekes a sztorid. Egyébként igen senki nem születik lepedőakrobatának, vagy gyakoroljatok sokat és jobb lesz vagy keress egy erre érdemesebb példányt.
2009. okt. 21. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
szerintem mondd el neki azt is az mellé amiket elmondtál,h kezded már megunni az állandó veszekedést meg sértődéseket és h változtasson minél előbb mert nem lesz jó vége.. de ne csak célozgass hanem érthetően mondd meg a szemébe mert lehet h nem fogja fel igazából h mit is mondasz(tapasztalat). és akkor várj és ha nem változik akkor... akkor döntsd el h inkább mellette idegeskedsz és hagyod h csak te tegyél érte valamit, vagy továbbállsz és lehet h egy másik valakivel jobban boldogulsz.
2009. okt. 23. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
szia , most , hogy elolvastam amitt irtál és mi is a gondod kicsit magamra ismertem . Most nincs barátom mondjuk nem az hanem ez az egész , h eleinte szerelmes voltál belé ugymond utána meg csak jöttek a féreértések és hijába beszélitek meg mert nem válltoztatok. szerintem az ugy van , h van az ugymond szerelem ami jó érzés és egy időre boldognak érzed magad és szerencsésnek, de ez valójában egy fellángolás ami el fog mulni és vagy marad a szeretett vagy a megszokás vagy egyszerűen a szakitás. azok a párok akik 2-3 éve vannak együtt vagy 1 év vagy hasonló azoknál maradt a szeretett nincs meg már az a fellángolás de igy is élvezik az egymás társaságát. A te esetedben szerintem viszont az van , h már nem tudjátok élvezni egymás társaságát de se ő se te nem akartok szakitani mivel megszoktátok egymást s ha nem lennétek együtt akkor hiányozna a másik. És azzal , hogy téged hibáztat bizonyos dolgokért meg az is , h nem vagy neki elég jó hát nem tom , szerintem nem kéne hagyd , hogy megalázon , legyen egy kis büszkeséged:P remélem segitett valamennyire amit irtam , tudom milyen helyzetbe lenni és nem kivánom sennkinek se.
2009. okt. 23. 13:42
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. okt. 23. 13:43
 6/14 A kérdező kommentje:

mire gonolsz h ne haggyam magam hogy megalázzon??? ezalatt mit értesz??

am köszi segítettél:)

2009. okt. 23. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem érdemel meg téged ez a lány,ha nem voltál jó neki akkor nem most kéne a fejedhez vágnia,hanem akkor kellett volna ezt megbeszélnie veled...nekem is vot szűz fium édes volt,és mára már egy akrobata/nem is akármilyen!!/ Emeld fel a fejed és lépj tovább!!Ez a nő már máshol van nem veled!!Lépj tovább!!Sok sikert !!ANDREA
2009. okt. 23. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:

sztem a kérdező lány!

én nem járnék vele, mert idővel, ha majd együtt éltek ez csak rosszabb lesz

kutyából nem lesz szalonna!

tapasztalat:(

2009. okt. 23. 15:02
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket igen lány vagyok...és ugy érzem h ezzel a kijelentésével megalázott nagyon rosszul esett félek már lefekdüni vele hogy majd mit fog mondani:(nem tudom micsináljak
2009. okt. 23. 15:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia

Ha már nem szereted akkor nincs értelem tovább nyüglődni add meg magadnak is és neki is a lehetőséget egy új szerelemre és a boldogságra. Ne hagyd hogy tovább durvuljon a helyzet. Dönteni neked kell.

2009. okt. 23. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!