Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Légyszi adjatok tanácsot! (? )
Fiú vagyok, van egy barátnőm. 3hónapja vagyunk együtt, és valami nem olyan mint az első kb 2hónapban. Valami nem ugyanaz, hiányzik a szenvedély, nem érzem hogy szeretne. Múltkor beszéltem róla erről ,és azt mondta hogy most is szeret, sőt, szerelmes belém, és ugyanúgy hiányzok neki, mint ő nekem. De akkor mért csinál olyat hogy meg se próbál időt szakítani rám, és úgy érzem, mintha nyűg lennék neki? Egy hétvégét elintéz azzal hogy szombaton egész nap nem ad életjelet magáról, vasárnap meg reggel elmegy a templomba és egész délután tanul, ha megkérdem, hogy akk nem lesz másra ideje? azt mondja nem...De az ominózus beszélgetés után(ami az említett hétévge UTÁN játszódott) azt mondta hogy próbáljuk meg, és próbál változni(sztem ez itt már régen rossz ha próbálkozni kell) , de nem érzem hogy változott volna valami...Nem igazán keres, nem hív, nem jön fel msn-re...Ha én keresem akkor szívesen dumál velem, én kérdezgetek, ő válaszol, meg minden, de nem igazán kérdez vissza...Remélem értitek hogy mi a problémám, hiányzik az hogy érezzem hogy viszont szeret, de már röstellek neki megint erről beszélni...Kérlek adjatok tanácsot, mit tegyek? Barátnőm 13éves.
Egy 14éves srác.
Nézd,baromi fiatalok vagytok,még egyikőtök sem komoly.
Ez amit a lány csinál vagy csak kifogás vagy tart valamitől.
Mondjuk attól,hogy te 14 éves fiú létedre mondjuk szeretnél nemi életet élni vele,ő viszont 13 évesen még nem érett. Nem tudom,hogy zajlik nálatok,de ha ez nincs jelen akkor szerintem nem szeret,mert nagyon hárít. Egyértelmű jelek vannak,nem keres,te keresed őt.
Ou...:S
Hát vagy egy másik pasi van a képben, vagy egyszerűen már nem szeret ... akarna szeretni, azért próbálkozik, ahogy említetted, de sajnos azt nem lehet bebeszélni magadnak, hogy most szeretsz valakit. Vagy szeretsz valakit, vagy nem. Esetleg beszélj vele mégegyszer, hogy nincs e más pasi a képben, vagy hogy tényleg szeret e ... és ha ezekközül valamelyik, akkor szerintem keress másik barátnőt. :/
De véleményem szerint vagy nem mondja el, vagy fél elmondani, vagy nemtudom ... de nem jósolok már sokat ennek a kapcsolatnak. :(
1.-nek: Egyáltalán nem akarok lefeküdni ugyanis 1. 13 éves, nem jutna eszembe ilyesmi 2. 14vagyok, nem állok készem ilyen dologra.
2.-nak: Nem, tuti hogy nincs más pasi, és azt mondja hogy szeret, ha most megkérdezném, akkor is azt mondaná. De látta rajtam mikor beszéltünk hogy majdnem elsírtam magam, és ez nálam elég nagy dolog, még sose látott sírni..És szerintem lehet hogy megsajnált és ezért nem mondja ki a dolgokat őszintén.
Szia! Először is jó olvasni, hogy ilyen fiatalon ilyen kis komolynak tűnsz. Az előző válaszolóvan teljesen egyet értek. Fiatalok vagytok, szerintem mindketten mást éltek most át, máshogy látjátok ezt a kapcsolatot. A lánynak lehet, hogy elég ha néha hallja a hangod, sétál veled, te meg lehet, hogy valóban szerelmes vagy. Van ilyen 14 évesen is. :) Azt tanácsolom, ne őrlődj, és ha neked ez így nem jó, akkor mondd meg neki, hogy ez így nem működik részedről, és szakíts vele. Ő meg vagy átgondolja ismét, vagy egyetért majd veled. (Aztán kitudja, lehet, hogy majd ismét egymásra találtok ,amikor már nagyobbak lesztek..) Ami biztos: ha egy kapcsolat elején nincs meg a löket, a szerelem, akkor ott nagy baj van! Szerintem várj még egy kicsit, de ahogyan írtad, én úgy gondolom, hogy neki elég ennyi, ahogy vagytok, neked meg nem. Most nem a szexre gondolok, mert az tényleg korai, hanem inkább a romantikára, a közös programokra. Remélem, ilyen jófej maradsz, és tényleg a szerelmet tartod majd szem előtt, nem pedig- sok-sok társadhoz hasonlóan a mielőbbi testiséget, vad bulikat, és még sorolhatnám (lásd a kérdések 99%-át.)
Üdv
21/l
Ha nem keresed,keresni fog...legalábbis ha tényleg úgy van ahogy mondja akkor mindenképpen...hagyd békén,ne szólj hozzá,ha hív,ne vedd fel,csak 2-3hívás után...ne éreztesd vele h mindig a sarkában vagy és azt figyeled h ő mit csinál és nem tudsz meglenni nélküle...ha igazat mond,bele fog őrülni a hiányodba és többé nem hagyja h ekkora rés legyen köztetek...ha nem,akkor felejtsd el,mert csak játszik veled és kihasználja az érzéseidet. Amennyire látom,a gondolkodásod és az érzelmeid kicsit érettek a korodnál,ami fura egy fiúnál,de nagyon tisztellek érte...és ha esetleg rosszul alakul a dolog,keress olyan lányt,aki megérdemel...sok sikert^^
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!