Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Légyszi adjatok tanácsot! (? )
Fiú vagyok, van egy barátnőm. 3hónapja vagyunk együtt, és valami nem olyan mint az első kb 2hónapban. Valami nem ugyanaz, hiányzik a szenvedély, nem érzem hogy szeretne. Múltkor beszéltem róla erről ,és azt mondta hogy most is szeret, sőt, szerelmes belém, és ugyanúgy hiányzok neki, mint ő nekem. De akkor mért csinál olyat hogy meg se próbál időt szakítani rám, és úgy érzem, mintha nyűg lennék neki? Egy hétvégét elintéz azzal hogy szombaton egész nap nem ad életjelet magáról, vasárnap meg reggel elmegy a templomba és egész délután tanul, ha megkérdem, hogy akk nem lesz másra ideje? azt mondja nem...De az ominózus beszélgetés után(ami az említett hétévge UTÁN játszódott) azt mondta hogy próbáljuk meg, és próbál változni(sztem ez itt már régen rossz ha próbálkozni kell) , de nem érzem hogy változott volna valami...Nem igazán keres, nem hív, nem jön fel msn-re...Ha én keresem akkor szívesen dumál velem, én kérdezgetek, ő válaszol, meg minden, de nem igazán kérdez vissza...Remélem értitek hogy mi a problémám, hiányzik az hogy érezzem hogy viszont szeret, de már röstellek neki megint erről beszélni...Kérlek adjatok tanácsot, mit tegyek? Barátnőm 13éves.
Egy 14éves srác.
A kérdező kommentje:
1.-nek: Egyáltalán nem akarok lefeküdni ugyanis 1. 13 éves, nem jutna eszembe ilyesmi 2. 14vagyok, nem állok készem ilyen dologra.
Ezt sose mond/írd!
Én is 14/f vagyok és a barátnőm is 13/l.
Hidd el ha rád mászna megtennéd, elsőnek én is így voltam vele, aztán rámászott és megtörtént. Pedig előtte úgy vélekedtem, hogy nekem elég a csók is több nem kell, de aztán megtörtént. Már több mint egy éve vagyunk együtt. Ő is néha csinált ilyent mint ha nem érdekelne engem, de amit ketteseben vagyunk, akkor tejesen más.
Majd találsz olyat, akivel összeilletek, ne aggódj! Ahogyan írtad, te egy "jó fiú" vagy a szó szoros értelmében, egy ilyen lányt kell találnod, majd eljön az ideje!
Fel a fejjel! Talán jobb is, h időben vége, így nem csalódsz akkorát+ talán jobb, ha nem kezded ilyen kis fiatalon a párkapcsolatot.
:)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!