Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
Nem rólam van szó, hanem egy barátomról.
Bánt, hogy nem tudok neki segíteni, ezért került kiírásra ez a kérdés.
Bizonyos okokból szakított a barátnőjével, és a lány nem tudja elfogadni. Öngyilkossággal fenyegetőzik, ha nem jönnek újra össze.
A srác hozzám fordult segítségért, de akármit próbálunk kitalálni, nem jutunk előbbre, mert nincs olyan verzió, hogy a lány ne sérüljön lelkileg.
Már azt is felajánlottam, hogy beszélek vele, mivel senki sincs, akivel megoszthatná a problémáját.
De az a baj ezzel a verzióval, hogy a lány féltékeny rám, és engem okol, amiért tönkrement a kapcsolatuk.:(
Mi volna a megoldás?
Srác: 26, lány :21, én: 19/L
hagyáto ka lányt... úgysem lesz öngyilkos csak a szája jár
Ha meg mégis akkor meg meogldódodtt a problémátok.
Ne érdekeljen a lány, szakítottak és ne legyen féltékeny. Hasonló helyzetben voltam egy héttel ezelőtt csak én nem jártam a lánnyal hanem csak tetszett és nekem nem volt senki aki segített.
Szóval ezért azt mondom, hogy most első a srác és az ő problémái. Elég negatív irányt vettek a gondolatai és most azzal is tudsz neki segíteni, ha csak meghallgatod.
Már felajánlottam, hogy beszélek vele, de rólam hallani se akar, mert utál. Megjegyzem, sose beszéltünk.
Én végig az ő kapcsolatukat próbáltam menteni.
A srác most nem tud dönteni, kihez jöjjön el (mindhárman külön országban élünk).
Aggódik a lányért, ezért menne hozzá, de azt mondta, velem is szeretne találkozni, mert úgy érzi, kicsit vonzódik hozzám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!