Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire lehet számítani ebben a helyzetben, ha még ne zártuk le a régi "ügyeinket" teljesen?
Összejöttem egy pasival, és mindkettőnknek van egy-egy (érzelmileg) lezáratlan kapcsolata, olyan, amiből nem lehet folytatás, de kialakult kötődés. Egyikünk sem akarja teljesen lezárni a régit, ezt megbeszéltük.
Egymással jól érezzük magunkat, de nincs meg az a rózsaszín ködös lángolás. Kialakulhat később, vagy kár erőltetni a dolgot? Vagy marad laza kapcsolat, amíg mindkettőnknek kellemes?
Elsősorban olyanok véleményét várom, akik voltak már hasonló helyzetben.
Én az exemmel voltam úgy, hogy ameddig nem találtam barátnőt, addig visszajártam hozzá. De ez érzelmileg le volt zárva, az ex csak szexre kellett. Ezt tudta ő is. Neki volt új kapcsolata, de a szex velem sokkal jobb volt (és érzelmileg sem zárta le a kapcsolatunkat), ezért addig tartott ez, amíg én nem találtam valakit.
Vissza tudtam volna szerezni, de nem akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!