Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Mit tegyünk hogy minden újra a régi legyen vagy hasonló? Bővebben lent.
Elég baj,ha két év után is csak a tűz meg a lángolás van meg!Egy jó kapcsolatban nem a szex a legfontosabb,bár nem mellékes,hanem az egymás iránti szeretet,megértés,bizalom.Ha ezek nincsenek,akkor a legcsodálatosabb szex mellett sem lesz hosszú távon életképes a kapcsolat.Ezért van a sok válás.
Az természetes,hogy 2 év alatt változtatok,mindenki változik.Próbáljátok megbeszélni,hogy ki miben változott meg?Mi az,ami nem olyan,mint régen, ( ha csak a szex,akkor az nem olyan nagy baj) mi volt akkor jobb.Beszéljetek minél többet,ki mit szeret,mi érdekli stb.Így jobban megismeritek a másikat,és a régi helyett lehet jobb és tartósabb a kapcsolatotok.Elmehettek kirándulni,múzeumba,koncertre,színházba.Utána megbeszélitek,kinek mi tetszett sbt.Megbeszélhetitek a legutóbb olvasott könyvről szerzett véleményeteket.stb.
Ezek 30 évi jó házasság utáni tapasztalataim.
De én nem értem. Hol volt szó szeretkezésről? Azt írta a válaszoló, hogy ha fekszenek egymás mellett, és fogják egymás kezét... Na mindegy.
Olyan, mint régen, nem lesz, hiszen "most" van, nem "régen",
ezen felesleges erőlködni. Én is ismerek párokat, ahol négy éve járnak, de ugyanúgy lángolnak, mint azelőtt, hacsak nem jobban, pedig fiatalon jöttek össze. Ez van, nálatok nem így alakult, de nem kell kétségbeesni, tényleg rengeteg program van, ahova elmehettek, randizgassatok (nem tudom mennyi időt töltötök általában együtt), légy kreatív :)
Szia!
Arnold Mol-HÁzaspárbaj(nyerjünk mindketten) c. könyvét ajánlom, hogy olvasd el mert másfél év együttjárás után ettől lett újra csodálatos minden köztünk a párommal.Nem túl hosszú könyv és én könyvtárból vettem ki és rengeteget lehet belőle tanulni a párkapcsolatról és arról hogyan őrizzük meg a tüzet és mit csináljunk, hogy a másik ne váljon unalmassá számunkra .
Jó olvasgatást ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!