Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok. A helyzetem elég bonyolult, de azért igyekszem tömören megfogalmazni.

Van egy pasi, akibe szerelmes vagyok, viszont több gondom is akadt. A legfontosabb, hogy 8 évvel idősebb nálam, 24 éves. Úgy érzem, ezt azért még meg tudnánk oldani, mert a korkülönbség ellenére nagyon jól kijövünk, és nagyon sok fontos dologban egy véleményen vagyunk. Tényleg mindent meg tudunk beszélni.

Viszont nem tudja, hogy szeretem, mert nem merem neki elmondani. Nagyon félek, hogy ő nem így érez irántam. Mondjuk mindig dicséri, ha mutatok neki valamit, amit én csináltam, meg mindig válaszol arra, amit írok neki, általában rögtön, és nem 2 szóval, hanem rendesen, viszont mégis vannak kétségeim, mert semmi konkrét jelet nem adott, hogy tetszenék neki. Viszont alapjáraton visszahúzódóbb, szóval lehet, hogy azért. Egyébként barátnője nincs, ezt biztosan tudom (tőle).

Az is gond, hogy a családjaink nagyon jó barátok, és ha a mi kapcsolatunk nem jól sül el, vagy nem is szeret viszont, és megromlik a barátságunk az érzéseim miatt, akkor ők is baromira megszívják miattunk. Ha ez történne, akkor nagyon bűntudatom lenne, mert anyumnak például az egyetlen barátnője az ő anyja...

Sajnos nem valószínű, hogy el tudom őt felejteni, mert már próbáltam. Április óta majdnem minden nap beszélünk. Akkor azt gondoltam, hogy majd idővel elmúlik ez az érzés, ha megpróbálok csak barátként gondolni rá, de az a helyzet, hogy rohadtul nem múlt el, sőt! Egyre jobban belé esek, és nem tudom, mit csináljak!! Életemben először érzem magam tényleg szerelmesnek, és nem tudom, mit tegyek. Van valami ötletetek, esetleg volt valaki hasonló helyzetben?

Köszi, hogy végigolvastad!

2013. júl. 4. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Akkor lehet baj az egészből, ha jártok x-ideje és kegyetlen csúnyán összevesztek... Amugy meg kérdezd meg anyud, hogy "mi lenne ha?"

szerintem

2013. júl. 4. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
1.nek igaza lehet, és ha semmmi extrém, akkor kockáztass meg egy igen-t szerintem
2013. júl. 4. 17:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Lehet, hogy tényleg meg kéne kérdeznem anyum.
2013. júl. 4. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem viszont a srácnál kellene kipuhatolnod, hogy mi a helyzet, ez a saját életed, nem a szülőké. Vedd a kezedbe az irányítást.
2013. júl. 15. 21:22
 5/5 A kérdező kommentje:
De hogy puhatolhatnám ki nála?
2013. júl. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!