Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kb 190-200 km távolság nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 190-200 km távolság nagyon sok egy távkapcsolatnál?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akiknek már volt tapasztalata ilyen téren!!!

2013. júl. 21. 23:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Végülis nem, egyszer azt mondták nekem, hogy Magyarországon nincsenek távolságok.

Ettől függetlenül nem él olyan nő, akiért én ennyit utaznék.

2013. júl. 22. 06:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Semmi sem lehetetlen!

Én és párom között alapból 240 km van, de mivel nem otthon lakok így lefaragtuk 170 km-re. :)

2-3 hetente tali, egy hétvégére és tervezzük a jövőt.

Irónia, mióta együtt vagyunk 10 hónapja, ő külföldön dolgozik és így 900 km is van köztünk.

2013. júl. 22. 08:46
 23/27 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentöl függ. Mi lassan 3 éve vagyunk távkapcsolatban, 150km a távolság. Lehet vonatozni:), de ha szeretitek egymást, semmi nem akadály.
2013. júl. 22. 10:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást,akkor erősebb lesz a kötelék.Izgalmas is egyben,mert nem untok rá egymásra,nem mentek egymás agyára,izgatottsággal várjátok a következő találkozót.
2013. júl. 22. 12:10
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha megtudjátok oldani a közlekedést akkor nem.
2013. júl. 22. 14:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Sok.. Nekem 1x volt távkapcsolatom (igaz csak 80 km), de heti 1 találka NEm elég.. Soha többet, csak kinlódnék én benne
2013. júl. 25. 12:37
 27/27 anonim ***** válasza:
De mindig ezt mondják ha távkapcsolat van "hogy legalább nem unják meg egymást." hülyeség.. Mert akit szeretsz azt nem lehet megunni... amikor volt párom és szerettem mindennap vele akartam lenni
2013. júl. 25. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!