Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt még valaki így? 3 hónapnyi távolság, és ilyenkor veszekszünk a legtöbbet. Miért lehet? Beszélgetne valaki erről?
Külön vagyunk 3 hónapig, mert elutazott, de nagyon nehezen bírjuk. Előtte nagyon tökéletes volt minden, most mindennap kiakadunk valamin. Ha nem ő, akkor én.Már ott tartunk, hogy egymás szemére hányjuk, hogy miért nem írt vissza a másikunk egy üzenetre, vagy ha fáradt voltam, miért vágtam a kamerába olyan fejet, mert azthitte miatta vagyok kedvetlen, hogy beszélünk neten. És még sorolhatnám milyen apróságon kapunk össze.
Miért lehet ez, és mit tehetek? Volt már valaki így? Szívesen beszélgetnék erről valakivel.
a veszekedés harcot jelent egymásért.
ha ez sem/nem lenne csak a közömbösség az szabályosan a végét jelentené
de rendben van, hogy naponta összekapunk valamin, és nem beszélünk normálisan, mert valakinek sosem tetszik, mit miért csinált a másik?
:/
de nem bírom ki én sem az a baj, hogy ne szóljam meg, hogy rosszul esett, hogy nem írt, vagy nem keresett.
És mindent egymás orra alá dörgölünk. Ördögi kör, kezdjük- végezzük a hisztiket, vitákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!