Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen?
Figyelt kérdés
Ha oda van értem,akkor annyira nem hiányzik és nem mozgat meg.Ha vissza vesz,akkor én vagyok oda érte.Közben ok nélkül bántom.Hetente találkozunk,lehet nem bírom ezt?Sosem voltam így,mindig akkor találkoztam a párommal,amikor akartam.Ez nekem új.Sokat gondolkodtam magamon,de nem tudom miért van ez.Ha találkozunk,semmi bajom nincs,ha nem látom,okokat keresek,hogy piszkáljam.Tudom nagyon nem szép viselkedés ez,de szeretnék megváltozni,hogyan?2013. júl. 11. 21:42
2/11 A kérdező kommentje:
Nem iszom.
2013. júl. 11. 21:47
3/11 ASOT válasza:
Úgy, hogy nem fogsz úgy viselkedni mint egy hisztis tini.
5/11 A kérdező kommentje:
Asot,ez olyan viselkedésre vall?
Nem szívok.
2013. júl. 11. 21:54
6/11 anonim válasza:
nem tudom miért vagy ilyen
talán csak nem illetek össze vagy nem vagy kész egy kapcsolatra
ennyiből itt senki se fogja tudni megmondani, mert nem ismerünk
neked kell rájönni
7/11 ASOT válasza:
Hát eléggé az agyára megy az embernek az tuti....és igen elég gyerekes..
8/11 anonim válasza:
mert elkokainoztad az eszed
(engem is kezdesz idegesíteni.....)
9/11 A kérdező kommentje:
A távolság nagyon zavar,és egyéb dolgok.Igaz,nem ismertek,ez hosszú sztori.Lenne.
Voltak dolgai,ezek is bennem vannak.
2013. júl. 11. 22:01
10/11 anonim válasza:
Szia!
Nagyon ismerős a dolog, és merem állítani, hogy a távolság miatt van.
Épp ilyen helyzetben vagyok, csak annyi az eltérés, hogy én 3 hónapig egyáltalán nem látom.
Minden nap összekapunk valami apróságon, értelmetlen dolgokat vágunk egymáshoz.Nem bírjuk a távolságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!