Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok rajta kiigazodni. Most szeret vagy nem, vagy mi van most?
Nem tudom szeret -e a barátom vagy sem.A tettei azt mutatják , hogy szeret oda figyelj rám , emlékszik dolgokra, olykor meglep , igyekszik a kedvemre tenni.
Viszont mikor iszik egy kicsit vagy nem feltétlen kell inni csak elkezd érzelmesebb dolgokról beszélni akkor mindig oda lyukad ki , hogy nem akar átverni , becsapni , meg szeret mint párja , szeret mint ember de szerelemből még nem szeret.Saját magát hazudtolja meg mert mostanság meg sűrűbben mondja , hogy szeret , bújik meg ehhez hasonlók.
Sokszor átverték a kapcsolataiban , gondolom ez ennek tudható be.De nekem ez nagyon frusztráló , amit tesz és mond nem ugyanaz az a két dolog.
Nem tudok rajta kiigazodni, mikor megkérdezem ,hogy jó e neki velem azt mondja igen.Legutóbb megkérdeztem tőle szeretné e folytatni ő meg hogy természetesen meg , hogy ha nem próbáljuk meg nem tudjuk mi lehet.
Sajnálom , hogy hosszú lett reméljem akad aki elolvassa és tud segíteni mert egyre rosszabbul érzem maga.
18/L
Hát...elég furcsa, hogy egyszer azt mondja h szeret szerelemből,máskor meg nem.
Nekem most lett vége a kapcsolatomnak, pont ilyenből adódóan, mert a barátom azt mondta, h már nem szeret szerelemből. Azóta felkeresett, de nem tudom, hogy merre, hogyan. nehéz helyzet. de ezt sztem beszéljétek meg!
Azt elfejetettem hozzá tenni hogy még nincs három hete , hogy együtt vagyunk szóval még elég rövid idő ha úgy nézzük.De ez idő alatt többször is felhozta.Szerintem azért ilyen mert régebben átverték aztán most próbálja magát bebiztosítani vagy nem tudom már mit higgyek.
Felhívott ma , hogy aludjak ott.Mindig ő szokta mondani , hogy aludjak nála.
Sajnálom , hogy szétmentetek ! :(
Ha még csak 3 hete vagytok együtt, akkor még kialakulhat, hogy mit érez :) Igazából sztem még nincs tisztában az érzéseivel. Adj neki időt, de semmiképp ne kérdezgesd őt napi szinten erről. Az nem jó!
1-ső voltam
Köszönöm! :)
Nem szoktam kérdezni pont amiatt amit mondtál , ő szokta felhozni a témát mindig.
Szerintem meg már lecsúsztál erről a szerelem dologról, olyat még nem hallottam, hogy valaki utána lesz szerelmes(max. szeretet).
Az megeshet, hogy csak annyira magánakvaló, hogy neked sem ismeri be, de azt te tudod
"egyszer szeret egyszer nem egyszer elvesztesz engem bébi nem ertem bébi nem értem" ez a dal most egy az egybe illik ehhez:D
amúgy szerintem szánalmas és nem érdemel meg téged..mi az hogyha olyan kedve van akkor azt mondja szeret ha nem nem...az ilyenektől agyrákot kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!