Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeret-e?

Figyelt kérdés
másfél éve vagyok párkapcsolatba a párommal. van egy 5honapos közös kisfiunk.a volt páromat összeakartam hoznia testvéremmel igy hozzánk költöztettem és együtt laknak.párom nem igazán örült neki.de belement.nem igazán jönnek ki egy mással, párom eléggé féltékeny tipus.volt .mindég azt vágta felyemhez hogy mindég átmegyek hozzájuk és mialatt a volt párom meztelenül fogdosta magát én ott voltam , de nem egyedül mert a testvérem is ott volt. meg azt is mondtha hogy mindég be védtem a volt páromat.egyiknap kimentem hozzá az udvarra és megláttam amühelyébe hogy mással beszélget neten, ö azt mondta koléganöjével.kaptam egy siro rohamgörcsöt majd ö pofonb vágot hogy hisztizek, majd bementem alakásba hogy megeteesem akicsitmire jött egy sms e telefonrol egy másik nöröl.azt mondta apárom hogy egy hölgyel beszélget a párkapcsolati gondjainrol és öt megnyugtassa.és ezért kaptam még 2 pofont.mert megmertem kérdezni kiv olt ez nö.majd másnap megtaláltam imailei keresztül az az oldalt ahol 2nick néven volt fent már honapok ota.és avval növel aki irta neki az smst már komoly dolgokrol beszáélgettek neten .és megkértem hogy törölje le a nickjét, nekem kellett megtennimert 24keresztül nem volt képes megtenni.azt mondta sszeret és velem akarja felnevelnia kicsit. de nagyot csalodtam benne és akárhányszor meglátom vagy csak kiejti hogy szeret aszivem beleszakad afálydalomba, de elhagyni megszeretném mert szeretem és van egy közös kisfiunk is.L:((olyan tanácsot szeretnék hogy ilyenkor mit tudok tenni, mert nem tudok már ennise, és nincs értelme hogy felkeljek, vagy hogy lefeküdjek.
2013. júl. 20. 01:29
 1/4 anonim ***** válasza:
ne legyél már bolond ha szeret téged nem csapkodna verne pofozna téged ... férfi létemre megütnék egy nőt nem tudom mitt csinálnék ...... az ilyen nem férfi hogy egy nőt megtud verni .... hagyjad ott egy ilyen elmebeteg nevelje fel a gyerekedet ?
2013. júl. 20. 01:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy csinàlhattâl ekkora hülyesèget,az exedet odaköltöztetni,már neis haragudj de elèg beteges,csak az segìtene'ha 3-an különköltöznètek
2013. júl. 20. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem hatalmas kár, hogy be vagyok b**va és ezt nem voltam képes elolvasni:D , de látatlanban azt mondom ,hogy biztos hogy nem biztos<- de ez viszont 100% ék igaz.
2013. júl. 20. 01:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne legyél már ennyire tutyimutyi... mi a fenéért vagy még vele, mikor folyamatosan pofozgat téged? Te ezt élvezed?

A helyedben már rég otthagytam volna.

2013. júl. 20. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!