Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mennyi álmatlan, átzokogott éjszakat viselhet el egy ember, amikor a fájdalmat olyas valaki okozza, akit szeret?
Nekem 2 hónap volt kb. Most jöttem rá, mekkora hülyeség volt egy lány miatt ennyit szívni. Alvászavaraim amúgy is voltak, de felerősödtek, egész éjjel töprengtem, és meg se tudnám számolni, mennyit költöttem alkoholra és cigarettára. Majd rájössz, hogy hülyeség amit most csinálsz, de ezen túl kell lenned. Ne siettesd, tudom hogy szar, de ez van. Később jobban fogod érezni magad, mint mielőtt elkezdted a "depizést".
Egy tipp: Ne cigizz ilyenkor, lehet hogy jó érzés, de majd mikor "kigyógyulsz", a falat fogod kaparni a hülyeséged miatt. Most szokhatok le...
Sokat.. nagyon sokat... :( Én már lassan hónapok óta szenvedek így. Könnyeim már nincsenek de enni aludni nem igazán tudok be is kerültem a kórházba idegösszeroppanással és kimerüléssel ugy nézek ki mint egy anorexiás az az egy szerencsém,(vagy szerencsétlenségem?) hogy munkanélküliként ráérek nappal pihenni különben hulla lennék az éjszakai ébrenlétektől..
Viszont ez az ami nehezeti is a helyzetet. Ha lenne valami ami kitöltené a napjaim és elfoglalnám magam tuti más lenne a helyzet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!