Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan ember aki hisz az örök szerelem mesében?
Szia.
Nekem a nagyszüleim már több mint 40 éve együtt vannak.
Ez rengeteg mindentől függ, hogy egy kapcsolat mennyire kitartó. Ott van az egymás közti vonzalom, ha ez nincs akkor tuti nem lesz örök szerelem, vagy az érdeklődés egymás felé. Sokan ott elszúrják, hogy az életük nyitott könyv, azaz a párja mindent tud róla és már nem tud neki újat mutatni, így csökken az érdeklődés és a vonzalom is.
De ez az én véleményem. Vannak akik hisznek vannak akik nem.
F/19
ma 10:48
hát 1,5 év az nem sok a tartósabb szerelem az meg marad 3 évig is tehát még van időtök aztán majd eldől minden :)
Nem értem, ha felteszel egy kérdést, akkor miért kell hozzá primitív magyarázatot adni. Attól, mert neked másak a nézeteid és máshogy gondolkodsz még nem kell ilyen stílusban írni bármit is.
A kérdésre válaszolva, én hiszek benne, bárki bármit mond. A párommal hosszú ideje együtt vagyunk, egy igazán boldog kapcsolat a miénk.
Az örök szerelem nem valamiért örök szerelem, egy kapcsolatot igen is ápolni kell, nem csak lenni egymás mellett. Ha probléma van meg kell beszélni, orvosolni kell, programokat szervezni a szabadidőben. A legfontosabb a beszélgetés, a megértés, a tisztelet, a megbecsülés és a hűség a másik fél iránt.
Ha ezt valaki nem tapasztalja és nem is érti meg, evidens, hogy ezt soha nem fogja átélni és valószínűleg nem is élte még át.
Édesanyámnak a keresztanyukája most halt meg, egy hete. Az amit ott láttam a férjével, egy felejthetetlen élmény volt, hogy a szerelem mire képes. Igazán szívszorító volt. Sokan ezt nem tudják értékelni, amíg nem látnak ilyet, csak badarságokat állítanak az örök szerelemről. Lehet itt írni azt, hogy egy idő után átalakul egy erős kötelékké, de azok az emberek akik ezt átélik, tudják, hogy ez nem csak egy erős kötelék.
Az, hogy a facebook-on ezt meg ezt csinálják... szánalmas. Nem gondolkodtál még el azon, hogy azok akik ezt csinálják csak egy látszat kapcsolatban élnek, olyanban, ahol fellángolások és vágyak vannak nem pedig mély érzelem? Könyörgöm! Hülye az, aki elhiszi. A sok fiatal azt szereti, ha a középpontban van és imádja a sok lájkot. Személy szerint csak nevetni szoktam az ilyen embereken, mert borzasztóak, és nem tudják, hogy egy kapcsolatnak mi is a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!