Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan ember aki hisz az örök szerelem mesében?
aha, csak éppen nem kellene mindenkit egy kaptafára vonni. attól mert a nagy többségnél ezt tapasztaljátok, még nem mindenki ilyen
2013. jún. 27. 11:22
12/22 A kérdező kommentje:
Mindegy örök szerelem akkor sem létezik de egymással való kitartás és mély szeret az van az biztos,csak ritka az hogy ezt a mély szeretet valaki szerelemnek hiszi az nem baj,de mint minden a szerelem is csak egy biológiai folyamat ennyi csak mi emberek raktunk egy kis körítést mellé és sokan egy álomban élnek de nem gond csak legyenek boldogok.
neked kérdező nem jár ilyesmi :) :D
2013. jún. 27. 22:55
az utolsóval értek egyet.
te egy reménytelen eset vagy. nem érdekelnek a hülye, idióta baromságaid.
Itt sokan megtaláltuk a boldogot és az IGAZ szerelmet. Nem kell elhinni, hát minek is, végül is azok az emberek akik azt állítják, hogy van örök szerelem csak álomvilágban él és hülye.
Nézz egy kicsit magadba és majd rájössz, hogy nem neked van igazad, ha nem jössz rá, akkor így jártál, mert soha nem fogod átélni azt, amit sok ember igen.
2013. jún. 27. 23:22
15/22 A kérdező kommentje:
Voltam én is nagyon szerelmes 6,5 évig tartott a kapcsolat,és mindenkinek jár csak sajnos a mai világ egyre jobban az ellenkező irányba tolódik
16/22 A kérdező kommentje:
ma 23:22
Csak egyszer fel ne riadjatok az álmotokból azt nem kívánom senkinek sem
17/22 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem valami sok ember éliát
Én még nem éltem át ilyesmit, de hiszek benne. Még fiatal vagyok és várom a Nagy Őt. Nem tudom, hogy hogyan lehet valaki boldog egy párkapcsolatban, ha nem hiszi el, hogy a szerelmük örökre szól...ha nem hinnék ebben, és a szerelmet is egy kémiai folyamatnak tartanám csupán, akkor nagyon boldogtalan lennék azt hiszem....
2013. jún. 27. 23:33
19/22 A kérdező kommentje:
Akkor örök szerelem van egy ismerősöm aki a barátjával 6 évet járt de közben a srác néha meg csalta a csajt aztán szakítottak,legalább fél évig külön voltak azt hiszem a srácnak volt barátnője közben meg a csajnak is volt barátja de aztán egyszer csak látom megint együtt vannak a srác eljegyezte a csajt és azt mondja a csaj ez az örök szerelem,csak én ezt nem értem ahogy írtátok az örök szerelembe a hűséget is bele foglaltátok de akkor ezek a dolgok bele férnek az örök szerelembe?
Én 12! éve vagyok szerelmes! Ez már elég hosszú idő? Fizikai fájdalmat érzek, ha nem vagyunk együtt. Ő a másik felem, kiegészítjük egymást.
Az előzővel kapcsolatban: az emberek gyakran csak akkor fogják fel, mennyire fontos valaki vagy valami, ha már elveszítették, vagy esélyes, hogy elveszítik. Ehhez gyakran " kell" egy megcsalás, vagy külön töltött időszak. Ez megerősítheti őket annyira, hogy többé nem akarnak egymás nélkül élni, vagy csak a közelébe kerülni egy megcsalás miatt. Itt kezdődik az örök szerelem és a hűség.
2013. jún. 28. 08:56
Kapcsolódó kérdések: