Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudja az ember megérezni az ember azt, hogy "Ő az! "?
Én mikor először megláttam a mostani párom az valami eszméletlen volt. A gyomromban tényleg az a "lepkés" érzés volt, a szemébe néztem és nem tudtam másfelé nézni. Odatapadt a tekintetére a szemem és közben valami furcsa melegség is átjárt.
Na ebből hatalmas szerelem lett, de mai napig nem értem azt az érzést. Megéreztem, hogy Ő az, de nem tudom hogyan.
Hogy tudja ezt megérezni az ember? De most komolyan..:)
Nem is ismertem, akkor láttam először és éreztem. Szóval ez nekem olyan mesés és hihetetlen..
Mit mondtok?
Nem támadtunk,csak még kicsit el vagy szállva a szerelem hátán. mondom én,enyhülni fog ez.
Mióta vagy együtt a barátoddal és hány évesek vagytok ?
Én akkor voltam 21 ő 25 és 2 és fél éve vagyunk együtt.
Ez az első benyomás dolog picit későn esett le, de még mindig olyan a szerelmünk mint a legelején, szóval nekem még ilyen hosszú kapcsolatom nem volt ezért is olyan szép az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!